S004. Het zielsliefdegevoel is een eigen gevoel waarin ik haar ervaar

Paul

Via de spirituele krant heb ik mijn zielsliefde ontdekt. Deze relatie heb ik nog steeds. Mijn partner begrijpt het niet. Wil het ook niet voelen. Laat zich van haar negatieve kant zien wanneer ik haar op het gevoel attendeer. Voor mij was het dat ik mij na mijn eigen verandering steeds éénzamer ging voelen. Uiteindelijk heb ik geleerd er voor mijn eigen eenzaamheid te zijn waarna ik haar nog beter ging voelen. De behoefte om verder te gaan heb ik dan ook los gelaten. Geniet van de fijne momenten en laat het negatieve er gewoon zijn. Zie het ook wel als een eigen ontwikkeling. Want juist door haar ben ik beter met mezelf in contact gekomen. Het leidde tot enorme conflicten. Juist als je heel intens contact hebt en de één dichter bij de ander komt en de ander daar niet bewust van is dan lijkt het wel of je al het negatieve in je partner oproept. De negatieviteit komt er gewoon uit. Toen wij elkaar leerden kennen was ik alleen maar bezig met m´n carierre en geloof ik heilig dat zij weldegelijk met mij een liefdesleven had. Alleen doordat ik veranderde en andere zaken belangrijker vond werd de basis van onze relatie onderuit gehaald. Mijn idee is: zij haar liefdesleven ervaarde omdat ik in die tijd een sterke jongen liet zien en niet mijzelf. De sterke jongen verdween dus daarmee ook dat liefdesleven. Wat wel steeds sterker werd was die band. We hebben nog steeds een relatie. Beetje bij beetje. stap voor stap. Super momenten. zware dalen. Het geeft me energie om de ingeslagen weg als een pad te zien naar, noem het maar de goudmijn. Het heeft me bewust gemaakt dit als een levenspad te zien en het eigenlijk geweldig is dit te mogen ervaren. Als je realiseert dat je een geweldig gezin hebt met 2 bijzondere geweldige dochters die helder in het leven staan. De erotiek in onze relatie was voorheen puur seks. Nu is het contact belangrijker. Het summum zoals ik denk dat wij ooit gaan ervaren, hebben wij nog niet gehad maar ervaar wel dat we op de goede weg zijn. Het zielsliefdegevoel is een eigen gevoel waarin ik haar ervaar. Ik zie het als mijn kunst (levenshouding) dit gevoel vast te houden en dit niet afhankelijk te laten zijn van haar doen of laten. Het geeft mij kracht haar te laten zijn, van haar te genieten, haar los te laten maar wel ervaren dat je er altijd voor haar bent. Nadat eerst zij is vast gelopen met een postnatale depressie had ik besloten op zoek te gaan hier mee om te gaan en om wat te willen doen. Althans tegen het machteloosheid gevoel. Daarna gebeurde er met mij van alles. Enorm veel alternatieve cursussen (Reiki, Kinesiologie, Stress release etc.etc.) gevolgd. Heb m´n bestaande zeer succesvolle carrière opgezegd en een eigen praktijk begonnen. Geniet ervan om anderen te mogen helpen. zie ook www.levenopaarde.nl Deze site is nog in oprichting maar geeft al een aardig idee. Mijn tip is: zoek eerst bij jezelf. Probeer eerst gelukkig te zijn met jezelf. Probeer zelfstandig te zijn binnen je relatie. Vul elkaar aan. Geniet zelf met alles wat je doet en verwacht niets van de ander.