S392. Ik zit in een flow waar alles heel ‘toevallig’ op mijn pad lijkt te komen

Onbekend

Ben begonnen met schilderen. Via instagram iemand leren kennen die zelfde tijd is begonnen met schilderen als ik. Hij voegde me uiteindelijk toe op facebook. Zo raakte we aan de praat. Er was meteen een klik. Ondanks dat alles in het Engels gaat klikte het meteen en voelde het alsof we elkaar al jaren kende.

Warm gevoel van binnen. Trillen. Allerlei dingen kwamen voor. Wist niet zo goed wat ik ermee moest. Maar dankzij helderziende vriendin wist ik het. Hij is mijn tweelingziel.

We hebben allebei uitgesproken naar elkaar dat we weten dat we elkaars tweelingziel zijn. Hij is ook spiritueel en ik ook. De vonk springt elke keer weer over. We hebben alles bij een warm gevoel als we met elkaar praten. We voelen de drang om elkaar te helpen en we gaan elkaar zeker ontmoeten. Over 6 maanden ga ik daar naar toe.

Mijn partner weet dit niet. Hij weet wel dat ik een enorme klik met hem heb maar niet alles erom heen. Hij is namelijk niet spiritueel. Integendeel hij gelooft dat allemaal niet.

Hij is nu voor 6 maanden weg. Dus dat is wel een obstakel.

We moeten elkaar nog ontmoeten in het echt. Maar er hangt een intense spanning tussen ons. Die we allebei ervaren. De ontmoeting zal wel een eye opener worden.

Nu voornamelijk mail en WhatsApp contact. Hebben ook al gebeld met elkaar en ook video bellen. We weten van elkaar wel wie we zijn. En liggen met alles op één lijn. Maar wij snakken beide naar meer.

Sinds ik hem ken staat mijn leven op mijn kop. Ik begin naam te maken met schilderen. Zit in een flow waar alles heel “toevallig” op mijn pad lijkt te komen. Het is ongelooflijk wat er allemaal gaande is nu in mijn leven. Ik straal en straal ook zelfvertrouwen uit. Mensen zien dat want hebben het ook uitgesproken.

We sturen elkaar muziek door en elke keer lijken de songteksten van deze muziek ons op het lijf geschreven. Veel kippenvel momenten gehad.

Warm vertrouwd alles overhoop scheppend gevoel. Voel warmte tril heel de dag ongecontroleerd. Heel vreemd maar wel lekker haha