S391. Ik ben bewuster gaan leven. Wat wil ik en hoe kan ik beter voor mijzelf zorgen

Onbekend

We kwamen elkaar tegen keken elkaar intens in de ogen. De aantrekkingskracht was zo sterk dat we bijna op dat moment elkaar wilde lief hebben. We opende ons hart voorelkaar. Een golf van energie,warmte, extase en thuis komen. Uren met elkaar samen zijn. Elkaar aanvoelen. Niet verbaasd als de ander met dezelfde onderwerpen worstelde als jij. Hij lijkt op mij qua gedrag,uiterlijk en gedachtengangen. Ook de visie in het leven komt overeen. Als of ik voortdurend in een goude bol rond liep. Ik droomde heel helder en fysiek leek ik te veranderen. Hij is mijn mannelijke tegenhanger.

We hebben heel kort gedate. Ik heb hem niet over de zielsliefde verteld omdat ik het zelf niet wist.

Obstakels: Allerlei praktische zaken. Met name dat wij mensen nog steeds verstandelijk proberen uit te leggen waarom we iets voelen. Dan gaat het mis. Er was angst voor de pijn om de liefde echt aan te gaan.

Ik denk dat we beidde niet anders wilde dan een liefdesrelatie maar dat er te veel angst is. Het gevoel is zo sterk dat je door de energie wordt omgeblazen.

We houden afstand. We hebben uitgesproken dat het nu te complex is. We hebben tijd nodig. Ergens is het fijn dat er tijd is om tot jezelf te komen maar hij is niet weg uit mijn gedachten.

Ik ben bewuster gaan leven. Wat wil ik en hoe kan ik beter voor mijzelf zorgen. Ik heb energie gekregen en meer geluk.

Het meest bijzondere vond ik: energie is mooi samen stil zijn en toch voelen. Ik voel mij erg verbonden met hem zonder dat hij er is. En als ik hem zag met meer mensen om ons heen had ik dat nog steeds.

Erotiek: Alles tegen elkaar kunnen zeggen terwijl je elkaar niet kent. Op afstand iemand voelen dat heb ik alleen met hem.

De liefde was er meteen. Ik hield van hem op het ogenblik dat ik zijn ogen keek. Ik keek letterlijk in de ziel. Ik zag mijzelf zo puur en mooi door de ogen van de ander.

Het is heel heftig om dit gevoel te hebben. Er zit een diep verlangen en pijn en vooral angst om kwijt te raken. Maar ook een diep respect om elkaar los te laten. Alles is zo sterk met elkaar verbonden.

Ik heb veel relaties gehad maar dit is echt heel bijzonder. Je zo thuis voelen zo jezelf kunnen zijn heb ik nog nooit gevoeld. Het is gewoon meteen goed.

Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren. Wow