S378. Zó voelt liefde dus echt

Onbekend

Wij hebben het ook ervaren. De liefde tussen ons sloeg in als een bom en we waren niet bij elkaar weg te slaan. In alles completeerden we elkaar, er was zoveel verbondenheid en als we elkaars hand pakten, was het puur en magisch. Onze energie is heerlijk, want ik voel haar overal. Ik stopte al snel met mijn toenmalige relatie. Die was al niet zo gelukkig, maar dit samenzijn blies het helemaal uit het water. “Zó voelt liefde dus echt”, wist ik en daar blijf ik bij. Wat houd ik veel van haar….die plek in mij is van haar en dat is blijvend. Zij bleef gebonden maar we lieten onze liefde doorgaan.Hoe vaak ze ook rationeel er mee wilde stoppen terwille van haar gezin. Als je zó bij elkaar hoort en dat weet is het heel erg moeilijk.Zij vond haar karakter niet mooi, terwijl ik het juist koesterde en er ontzettend van hield. We bewonderden elkaar, waren compleet open en “naakt” in onze gevoelens. We voelen elkaar en dat weten we. Na een onverwachte gebeurtenis moest ons co ntact ophouden en koos ze definitief voor haar gezin. We sporten op dezelfde plek en soms zie ik haar hardlopen (vandaag nog terwijl ik met een collega wandelde daar). Zodra ik voornemens ben ergens heen te gaan of er al ben voel ik al dat ze er ook heen gaat. Voor mijzelf probeer ik haar ook te mijden en hoeveel levenservaringen en wijsheden ik ook bezit:dit blijft de enige vrouw in mijn leven. Mijn liefde voor haar is verankerd, puur en waar. Hoe nu verder:ik besluit in ieder geval mij niet te binden aan een nieuwe vrouw. Dat zou niet eerlijk zijn en ik zou het gevoel hebben dat ik vreemd zou gaan. (Natuurlijk ga ik wel eens wat drinken met een vrouw, maar verder dan dat gaat voor mij niet).Ik heb mij aangemeld voor vrijwilligerswerk in Afrika, mijn huis gaat te koop in 2016, ik volg nog een studie en een cursus, want hoe zwaar dit ook valt, ik moet door. Ik wil dolgraag met haar zijn, maar zij moet de stap nemen gezien ik niets weet van haar situatie, wél van haar gevoel. Ik houd enorm van die lieve mooie ziel en onze liefdevolle band. Pijn:ja…..maar liefde….veel veel meer. Blij met haar X