S368. Hij heeft mij bewust naar mijzelf leren kijken

Romy

Ik kende hem via een collega van mijn zusje. Hij was in eerste instantie bezet, niet iemand waar ik mijn aandacht op zou vestigen doordat hij een relatie had. Een tijd later kwam ik hem tegen in een bar, hij knoopte een praatje aan. Hoe en wat durf ik niet meer te zeggen, maar dat hij toch een bepaalde indruk had achter gelaten is een ding wat zeker was. En dit terwijl hij in eerste instantie niet ‘mijn type’ was. Aangezien hij nog steeds een relatie had, heb ik er verder niet al te lang meer aan gedacht.
Tot laatst.. Lang leve de social media, ik kreeg een vriendschap verzoek via Facebook. In eerste instantie wilde ik weigeren, omdat het plaatje die hij als profielfoto had niet bekend voor kwam, maar iets in me zei dat ik het toch moest doen. Toen kwam ik erachter dat hij het was. Meteen uren gekletst via privebericht. Vervolgens belde hij me via Facebook. We hebben meteen 2uur aan de telefoon gehangen. Ik zat op dit moment nog in de laatste twee weken van mijn verblijf in het buitenland. Hij had zijn relatie beëindigd ondertussen.

Wat ik voelde toen ik ophing was onbeschrijfelijk. Ik had meteen zo iets van dat ik hem al jaren kende. Het klikte zo ontzettend goed. Ik was helemaal verbaasd ervan dat ik me zo voelde. Vervolgens hebben we bijna iedere dag gedurende die twee weken gebeld en gechat. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik alles aan hem kwijt kon, en vertelde ook alles heel open en hij had hetzelfde gevoel naar mij toe. Toen ik terug kwam vanuit het buitenland hebben we meteen afgesproken. Hij had weinig tijd en het was de bedoeling dat we even in de auto zouden zitten kletsen en dat hij er toen weer vandoor ging. Het was zo gezellig en we hadden zo veel gespreksstof dat dit ‘fftjes’ uitliep tot uren. Van 21.00 tot 03.00 hebben we zitten kletsen en lachen. Dat er zo een klik was en is heb ik nog nooit met iemand ervaren. Het is overweldigend. Iedere dag bellen we nog steeds uren en we raken maar niet uitgepraat. Als er dingen zijn waaraan we ons storen of wat de ander pijn kan doen praten we dit gelijk uit. Ik voel ook dat ik hem alles kan en mag zeggen.

Op dit moment is het even moeilijk. Ik heb toegegeven dat ik gevoelens begin te krijgen voor hem. Hij is net uit een relatie en denkt dat hij nooit meer een relatie wilt. Dit is voor mij pijnlijk want ik voel tot in het diepste van mijn ziel dat hij mijn zielsverwant is en hij heeft het gewoon nog niet door. Op dit moment moet ik even geen verwachtingen hebben en het loslaten, hoewel dit moeilijk is. Maar het is nog allemaal pril en het is nog het begin. We hebben nu 2 maanden contact. En anderen zullen wel denken: ‘Waar heeft zij het over’ maar zoals ik me bij hem voel heb ik me nog nooit in mijn leven gevoeld.
Hij heeft hetzelfde bij mij. Normaal is hij een persoon die niet veel om meisjes geeft en niet naar hun gevoelens kijkt. Maar bij mij is het anders. Hij vindt het erg als hij mij zou kwetsen en hij doet veel moeite om contact met mij te blijven hebben. Hij voelt dezelfde klik en kan daar geen afstand van doen

Op dit moment is het voor ons even zoeken welke relatie we willen, of het vriendschap gaat zijn of helemaal geen relatie. Hij voelt dezelfde klik en herkenning die ik voel.

Ik wil erg graag een liefdesrelatie met hem, maar hij kan daar op dit moment nog geen uitspraken over doen. Hij is overtuigd dat hij nooit meer een relatie wil, dat hij geen zin meer heeft om zich te binden aan een meisje. Dit is pijnlijk voor mij.

We zijn op dit moment vrienden, die erg veel contact hebben met elkaar. Het lijkt op een liefdesrelatie maar zonder dat stempeltje. Voor hem is het bevredigend, maar voor mij niet.

Hij heeft me bewust naar mij zelf leren kijken en veel bewuster van mezelf laten worden. Ik kan ook 100% mezelf zijn bij hem.

Het zoenen zit zo vol passie en is zeer intens. Dit gevoel is onbeschrijfelijk.

Erotiek was zeer anders. De aantrekkingskracht is duizend maal sterker. Ik kan mezelf ook helemaal geven en laten gaan bij hem. Alles past en klopt. We zitten ook op seksueel gebied helemaal op een lijn.

zou het liefdesgevoel als iets fantastisch en anders dan alle andere liefdesgevoelens omschrijven.

Ik denk dat dit soort liefde niet te evenaren is.

Tijd zal wijzen hoe de dingen zullen lopen. Ik voel het gewoon dat hij mijn zielsverwant is.