S360. Dit is zo puur

Onbekend

Mijn soulmate heb ik gevonden bij gemeenschappelijke kennissen. 1 blik was voldoende. Zeker de vonk die oversloeg toen ik hem een hand gaf. De vonk deed mijn hele lichaam beven. Al is het nog niet zo lang geleden. Maar de blik in onze ogen zei genoeg. We hebben weinig woorden nodig, alleen de blik zegt genoeg.
We hebben een prachtige relatie. Heb het gevoel dat we gemaakt zijn voor elkaar. Ook al is het heel erg pril.
Het is soms wel zo intens. Hij leest mijn gevoel uit de tekst die ik naar hem stuur. En andersom. We hebben een band die voor het leven is. Wel is het zo dat we elkaar zo goed aanvoelen dat als de een verdrietig is, de ander mee zit te huilen. Dit ervaar ik zeker ook als positief.

We hebben allebei een moeilijk verleden. Allebei wilden we geen relatie meer. Het lot heeft ons samengebracht, om samen
een mooie toekomst op te bouwen. We zijn soulmates. En we merken dit aan alles. Mijn leven is nog niet zo kleurrijk geweest als met mijn soulmate. Wat ons betreft voor eeuwig.

Hij brengt me kleur, geluk, passie,steun en het begrip wat ik heb gemist. En zeker weten een heleboel liefde en vertrouwen. Mijn leven zonder hem zou ik me niet meer voor kunnen stellen. Hij voelt me aan, en dat is zo puur, net als onze liefde.
Het meest bijzondere is de vonk die oversloeg tijdens onze eerste aanraking en blik.
De erotiek is zeker weten heel speciaal. Het is nu echt veel beter en zo puur. Het is echt gemeend.
Hij voelt als mijn Tweelingziel

Wacht tot je juiste vonkje overspringt. Zoek niet, maar wacht op de vlinders. Het pure gevoel komt bij de blik in je ogen, en in zijn/haar ogen.