S326. Het heeft mij veel verwarring en onzekerheid gebracht, maar ook een heel groot liefdesgevoel

Corrie

Hij was mijn rijinstructeur. Ik voelde meteen dat er iets was, maar wist niet dat het zielsliefde was. Had hier nog nooit van gehoord. Voor hem was er ook wel iets, maar wat?
Na enkele keren hem gezien te hebben was bij mij de verwarring groot, kon er moeilijk mee omgaan. Had ook last van huilbuien.

In een vorig leven schijnt hij mijn partner geweest te zijn.

Ik heb vanaf het begin aan mijn partner verteld wat er speelde. Ik wilde en kon niet anders. Mijn partner had er begrip voor, maar invoelen is natuurlijk iets anders. Voor hem is het niet makkelijk, maar hij steunt me waar hij kan.
Mijn twin voelt zich vanaf het eerste moment heel erg thuis bij ons en ook komt er graag. Hij zegt ook het gevoel te hebben dat hij bij ons al jarenlang over de vloer komt, het vertrouwd is.

Mijn gevoel naar hem is dieper (denk ik) dan zijn gevoel naar mij. Hij laat zich daar niet echt over uit. Ik heb hem gezegd dat ik ‘zielsveel’ van hem houdt zonder bijbedoelingen. Zijn antwoord daarop is dat hij dat weet. Er zijn ook vaak hele kleine signalen die mij duidelijk maken wat hij voor me voelt.
Een relatie samen zal niet gaan omdat we beiden getrouwd zijn. Maar wat de kosmos voor heeft met ons moeten we afwachten. Mocht het zover komen dan sta ik er voor open en kan mijn partner dit accepteren.

We zien elkaar regelmatig, mailen, sms’en of bellen. Ik zou hem graag vaker willen zien, maar hij is druk en heeft daarvoor te weinig tijd. Ik mis hem vaak waardoor ik me eenzaam voel.

Het heeft mij veel verwarring en onzekerheid gebracht, maar ook een heel groot liefdesgevoel. Hij zit in elke vezel van lijf. Hij is geen moment uit mijn gedachten. Als hij bij me in de buurt is ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik zou hem het liefst altijd om me heen hebben.

Het meest bijzondere was toen mijn vriendin laatst plotseling overleed kwam hij ‘s avonds, terwijl hij eigenlijk geen tijd had, naar me toe om me te troosten.

Het zielsliefdegevoel is iets wat niet in woorden uit te drukken is. Het gaat het aardse voorbij. Het is groots. Ik weet ook dat we die liefde voor onszelf moeten voelen (onze tweelingziel spiegelt ons)waardoor we onze medemens ook de liefde kunnen geven en de wereld hiermee mooier kunnen maken. Echte liefde brengt licht.

Ik moet er niet aan denken hem niet meer in mijn leven te hebben, ook al denk ik wel eens ‘ik wou dat ik je nooit had ontmoet’.

Hij is door mijn broer, die 2012, overleden is gestuurd. Mijn tweelingziel is op dezelfde dag als mijn broer jarig, heeft zijn laatste examen gedaan op mijn verjaardag en hij lijkt op mijn broer.

Mijn tip: Probeer er open over te praten, zeker met je partner als je die hebt, maar ook met mensen waarvan je zeker weet, (volg je gevoel) dat zij het horen kunnen. Want eenzaamheid ligt anders op de loer. Het moet niet iets vreemds zijn, zorg dat het vertrouwd wordt.