S312. Het heeft mijn hart geopend

Onbekend

De pijn van hem loslaten bracht mij bij mezelf

11 jaar geleden herkende we elkaar. We zijn nog steeds samen maar hij herkent me niet meer.

Het voelde als herkenning en thuis komen. Alsof we elkaar altijd al kenden. De liefde was heel erg heftig en ook moeilijk want we waren jong en het ego stond nog zoveel in de weg.

Ik ben al 11 jaar met hem samen waarvan 8 jaar getrouwd. We hebben een dochter van 5 en ik ben 5 maanden zwanger van ons 2e kind. Helaas staat ons huwelijk nu op springen.

In mijn verhaal is het andersom. Hij is nu verliefd op een ander en denkt dat hij zielsliefde met haar heeft, dat kan en dat is heel erg moeilijk. Ik voel door deze situatie juist hoe sterk onze zielsliefde is.

Nu staat hij op het punt mij te verlaten voor een andere vrouw. Ik word uitgedaagd om te vertrouwen op onze zielsliefde en hem los te laten. Ik moet mij overgeven aan het plan van het universum.

Ik wil heel graag onze liefdesrelatie voortzetten maar hij weet nu niet meer of hij dat met mij wil.

Onze relatie is een huwelijk waarbij hij met zijn hart bij een ander is. Hij is er om voor zijn dochter en mij te zorgen. Ik ben verzwakt door de pijn en de zwangerschap.

Wat het mij heeft gebracht is dat het mijn hart heeft geopend. De pijn van hem loslaten bracht mij bij mezelf en ik herken nu ook andere zielenmaatjes. Ik begrijp het plan van het universum. Ik begrijp het plan voor hem want hij is al lange tijd verdwaald. Dit is een kans voor hem om zichzelf weer te vinden. Ik geef mij over aan de spirit. Pijn brengt mij inzichten en contact met mijn ziel en die van anderen.

Het meest bijzondere? Te veel om op te noemen. We zijn erg verschillend maar onze zielenliefde bracht ons altijd weer terug bij de pure liefde waardoor we al 11 jaar samen konden zijn.

De erotiek was bij ons altijd wisselvallig. Toen we elkaar leerde kennen was het zo passievol, om in te verdrinken. Tijdens ons huwelijk was ego vaak dat wat het bemoeilijkte. Nu door alle pijn is de passie weer terug. Verwarrend en mooi.

Het zielsliefdegevoel: voelt als mijn wederhelft. Hij maakt me heel en ik ga kapot van hem loslaten. En toch kan ik het omdat ik weet dat onze zielsliefde er altijd zal zijn.

zijn nog wel samen maar hij is verliefd op een ander. Het maakt me kapot! Ik kan niet beschrijven hoeveel pijn ik heb. Hij is ook heel erg ongelukkig maar hij zit vast. Hij moet dit proces nog doorlopen. De uitkomst is onzeker.

Het is soms mogelijk dat je partner denkt zijn twin te hebben gevonden maar dat het soms om iets anders gaat. Ik voel dat mijn man mijn zielsliefde is en dat hij mij niet meer herkent. Voor hem is het blijkbaar nodig om heftig verliefd te worden op een ander om zijn pad weer te vinden. En ik hou onvoorwaardelijk van hem en laat hem los en vertrouw op het universum.

Mijn tip: Laat los! Vertrouw op het universum, je krijgt wat je nodig hebt.