S305. Het heeft mijn hele leven op zijn kop gezet

Issy

Ik heb mijn zielsliefde via een datingsite ontmoet, en toen hij naast me ging zitten, wist ik het, ik ken hem. Ik kreeg ik een warm gevoel in mijn hartchakra, wat een ander gevoel was dan verliefd zijn.
Ik heb 2x geprobeerd een liefdesrelatie met hem op te bouwen.
Mijn zielsliefde had veel lat van zijn angsten en projecteerde die op mij.
Hij wil en kan geen liefdesrelatie met mij hebben, ik wil dat wel nog steeds.
Hij heeft alle contact verbroken, zonde echt afscheid te nemen, ik heb wel om een definitief afscheid verzocht, maar hij kan en wil mij niet meer in de ogen kijken.
Ik heb geleerd, dat ik mijn hartchakra kan openen, en onvoorwaardelijke liefde kan geven.
Toen we samen hadden liggen vrijen, en hij nog in mij lag, zag ik het licht uit zijn ogen komen! Ik benoemde dat, en hij moest ervan huilen! Het licht kon niet veroorzaakt worden door een lichtinval, want die had hij in zijn rug!

De erotiek was anders, n.l. niet meer op het doel ( orgasme)gericht, maar op de weg, het samenzijn.
Mijn zielsliefdegevoel is voor mij verpletterend en heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Ik weet niet of ik ooit nog voor minder kan gaan.
Ik voel nog steeds op afstand liefde voor hem, mis hem elke seconde, 24 uur lang!
De relatie is over, omdat hij het niet aankon, en teveel last kreeg van zijn angsten.
Mijn grootste wens is nog steeds een liefdesrelatie met mijn twin, maar dat kan pas, als hij zijn angsten heeft overwonnen!

Mijn tip: werk eerst aan jezelf en laat de ander los, als die niet aan zichzelf wil werken. Een zielsliefde heeft alleen een kans van slagen, als je beiden keihard aan jezelf werkt.