S273. Het heeft mij alleen onbegrip en WAAROM??? vragen gebracht

Onbekend

Tijdens een contact in de groep van mijn kind. Het was de leerkracht van mijn kind.
Ik heb het ervaren als goddelijke energie, stroomde binnen in mij, telepathie, praten zonder woorden, een uittreding dat wij lagen te vrijen op het strand terwijl we elkaar pas kenden.
Ik heb het niet verteld aan mijn partner, die zou het toch niet begrijpen, is niet gelovig, TZ wel.
Ik denk niet dat het ervan komt dat we een liefdesrelatie zullen hebben, we hebben allebei een relatie en ik ben 13, 5 jaar ouder! Hooguit vriendschap, niet echt bevredigend maar het kan en mag niet anders.

Het heeft mij alleen onbegrip en WAAROM??? Vragen gebracht.

Het meest bijzondere voor mij was het bijna kussen, tot 2 keer toe! een keer toen had ik dus een geestelijk orgasme ervaren, heel vreemd en heel prachtig terwijl er nauwelijks aangeraakt werd, alleen heel dichtbij was zijn mond. Een kus in de nek aan hem.

Het zielsliefdegevoel is voor mij ALLES omvattende liefde PUUR en MOOI.

Ik voel ik mij verdoofd, geen gevoel meer hebben, aardse relaties hebbend. kan niet mag niet anders doen we anderen pijn.

Ik zoek nooit meer een zielsliefde.
Waarom maken wij dit mee?!!!

Mijn tip: Geniet ervan, once in a lifetime