S271. Ik heb altijd zonder hem het gevoel gehad dat ik iets miste

Onbekend

nu 28 jaar geleden, hij wist het, maar kon er nog niks mee…

Ik was 17,hij was toen 20. Voor mij was hij vanaf dag 1 mn steun, mn toeverlaat..en een ooh zo sterke aantrekkingskracht naar hem toe ,waar ik toen nog geen raad mee wist.

28 jaar geleden waren we collega´s, toen al draaiden we om elkaar heen,konden we niet van elkaar afblijven,terwijl hij toen al een relatie had met z’n nu nog huidige vrouw.

Dat is nu 2 jaar geleden, dat we elkaar weer tegen gekomen zijn, de 1e keer dat ik hem weer zag, wist ik het, ik was thuis, ben gelijk gaan scheiden, tot ongeloof van mn ex man.

Er waren heel heel erg veel obstakels, met name van zijn toekomstige ex vrouw.

Ja, we hadden een liefdesrelatiewens,en omdat we toen allebei nog getrouwd waren,voelde het goed,niet als vreemdgaan,juist als thuiskomen.

We zijn nu eindelijk samen, hij is bezig met scheiding, wat nogal tegengewerkt wordt door z’n aanstaande ex-vrouw.

Samen met hem,kan ik de hele wereld aan, voel me compleet nu, altijd zonder hem het gevoel gehad, dat ik iets miste, was niet compleet.

Het meest bijzondere was voor mij dat hij 28 jaar geleden,toen ik ergens anders ging werken,afscheid moesten nemen,hij tegen me zei….nu laat ik je gaan,je bent nog zo jong en speels, maar eens kom ik je tegen, laat ik je nooit weer gaan!
Dat we allebei gedroomd hebben van elkaar zonder mekaar daadwerkelijk in ons droom niet gezien hebben, maar wel qua gevoel.
Toen we elkaar na 28 jaar voor het eerst weer zagen,het welkom thuis gevoel.

Erotiek was zo intens,tijdens het vrijen is het alsof we daadwerkelijk samensmelten,op alle gebieden!

Het zielsliefdegevoel: hij zit in mn bloed…hij is mn hart, mn zuurstof,mn ziel,mn geest, zonder hem leef ik niet, kan ik niet leven.

We zijn nu eindelijk samen!

Iedereen heeft maar 1 zielsverwant is mijn mening,1 echte ware liefde in z’n leven,waar je ook in je vorig leven een intens relatie mee hebt gehad,je hoort bij elkaar in elk leven die je leeft.