S270. Ik hoefde hem alleen maar aan te kijken en hij wist wat ik bedoelde

Pooja

I love my Shiv, heb hem leren kennen op msn, klikte zo goed tussen ons hij voelde hetzelfde wat ik voelde hoefde niet veel te zeggen of hij wist wat ik wilde zeggen.

Kende hem maar 4 maanden hij werkt in het buitenland. Hij vroeg of ik wilde komen het voelde zo goed aan. Na diep nadenken ben ik toch naar hem gegaan. Toen ik hem zag was het net of ik hem heel lang kende het was zo mooi mis hem heel erg. Zelf woon ik in Nederland hij in Suriname. Was de eerste keer dat ik hem zag. Het voelde goed aan.

We missen mekaar heel veel. En we houden van mekaar. heb met hem mijn lief en leed gedeeld hij begreep mij zo goed. Het is net of ik hem in het vorige leven ook gekend heb. ‘s Avonds toen wij alleen waren voelde zo goed aan, was helemaal niet bang omdat dit de eerste keer was toen ik hem zag. Ik mis hem heel erg

Ik heb geen partner.

Zijn beste vriend was jaloers op hem. Dat hij mij had leren kennen. En nu heeft zijn beste vriend alles aan de werkgever verteld. Mag hem niet meer bellen of op msn praten. Voel me diep ongelukkig. Als ik met hem sprak kon ik de hele wereld aan. Hij lijd er zelf ook onder

Ja we willen bij mekaar zijn hij houdt heel veel van mij en ik ook. Heb in mijn leven nooit geluk gehad. Nu ik hem heb leren kennen mis ik hem heel veel. Wou dat wij bij mekaar konden zijn. Huil elke avond omdat ik hem mis. Dat weet hij niet anders wordt hij heel erg boos

Hij houdt van mij ik van hem, voel me leekre bij hem

Ben blij dat ik hem heb leren kennen. Hij begrijpt mij en ik hem ook. Wil met hem mijn leven doorbrengen hij wil dat ook. Ik hoop dat het ook gebeurd. We missen mekaar heel erg
Mijn leven is niks zonder hem. Met tranen val ik in slaap. Overdag huilt mijn hart. Mis hem heel veel.

Als er iets was dan hoefde ik hem alleen maar aan te kijken hij wist wat ik bedoelde.

Erotiek was zo fijn met hem. Dat wat ik met hem beleeft heb. Was het mooiste uit mijn leven. Alles wat hij deed was met zoveel liefde.

Het zielsliefdegevoel voor mij is: liefdevol, begrip, lief en aardig

Ik zoek geen nieuwe zielsliefde: Dan wil ik ook niemand in mijn leven ga in mijn eentje door.

Ik heb het zo fijn met hem gehad en mis hem elke dag, Love him so much

vraag15_Tips: Als jij je soul mate heb gevonden laat hem niet gaan, je wordt heel ongelukkig hij begrijpt jou en zal altijd bij je blijven.