S265. Ik heb mijn soulmate weer gevonden!

Monique

Ongeveer 39 jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Alleen toen wist ik het niet,dat hij het was. We werkten allebei op een cruiseschip en ik ontmoette hem op mijn laatste reis aan boord. Later kwam hij ook met verlof en hebben we een tijd samen doorgebracht. Helaas moest hij weer naar zee. Ik kon hier toen niet mee omgaan en maakte een einde aan onze relatie. Later koos ik voor een andere man, maar hij is nooit uit mijn gedachten geweest.
3 jaar geleden heb ik hem gezocht via internet en gevonden. Ik heb hem na 3 mnd. nadenken of ik het wel zou doen een mail gestuurd, maar mijn gevoel was sterker. Ik moest het doen.
Hij antwoordde onmiddellijk. We hebben een half jaar gemailed en daarna een afspraak gemaakt. Bij onze eerste ontmoeting sloeg de vlam in de pan. Het voelde zo ontzettend vertrouwd alsof hij nooit weg was geweest. We zagen elkaar op allerlei plaatsen en altijd was het heel intens. Inmiddels ben ik 2 jaar geleden gescheiden,maar hij niet. Daarom heb ik geprobeerd een einde aan onze relatie te maken, maar het gevoel is sterker. We kunnen elkaar niet loslaten. We zijn soulmates. We denken smssen/mailen elkaar op hetzelfde moment. We vullen elkaar aan. Onze liefde beleven we intens en zal nooit meer overgaan. Vooral omdat wij in de herfst van ons leven zitten, ervaren we dit als zeer bijzonder. Hij kan helaas niet bij mij wonen (te gecompliceerd) maar ik ben ontzettend blij,dat ik de liefde van mijn leven weer teruggevonden heb en dat we zo’n bijzondere liefde nog mee mogen maken. We genieten er met volle teugen van en zijn stapelverliefd op elkaar. Ik heb mijn soulmate weer gevonden!
Qua erotiek is er geen vergelijk. Wat wij samen beleven heb ik nooit met een andere man beleefd.
Het zielsliefdegevoel is voor mij: intens.
Een zielsliefde vind je maar 1 maal in je leven denk ik.

Mijn tip: Geniet van de liefde als die op je pad komt. Het leven is tekort om het niet te doen.