S256. Alsof er een dunne draad loopt tussen ons

Onbekend

Ontdekt via de hyves een berichtje verstuurd met enkel 1 vraag en we kwamen niet meer los..Aantrekkingskracht alleen al via 1 berichtje, na veel mailen over normale zaken van de wereld maar altijd een vraag in de mail zetten zodat hij of ik altijd moest antwoorden.

Bij de allereerste ontmoeting stond ik genageld aan de grond kon niet wegkomen terwijl hij en ik beide getrouwd waren en ik wist dat het niet goed was dat ik hier stond. Zei tegen D. dat hij weg moest gaan omdat ik het niet kon en hij kon niet weg nam me in zijn armen en toen zijn hand de mijne raakte wat ik toen voelde was onbeschrijfelijk..zoveel warmte, emoties alles klopte liefde van alles en alleen door zijn hand in de mijne. Zonder het te weten wat hij voelde gingen we beide terug naar ons eigen huis. En we mailden elkaar wat we hebben gevoeld en ook hij voelde hetzelfde toen mijn hand in de zijne nam.

3 jaar lang heb ik een relatie gehad terwijl ik de 1e 1,5 jaar getrouwd was. Ben gescheiden omdat ik iets voelde bij D. dat zoveel dieper zat dan wat ik kende. Mijn man, inmiddels ex-man, kon hier totaal niet mee overweg ik had natuurlijk wel een relatie met een andere man. Eigenlijk was er eerst een emotionele band pas na een half jaar kwam de rest. Ben dus gescheiden omdat mijn exman zag wat ik voor D. voelde en hoe ik over praatte dat had ik nog nooit bij hem gedaan. De vrouw van D. gelooft niet in de gevoelens die D. voor mij heeft. Zij gelooft niet in zielsliefde en wil dat hij loslaat.

Ik kon gelijk alles opgeven om maar bij hem te zijn. Ik ben gescheiden omdat ik mijn leven met D. wilde delen. Echter ben ik nu 1,5 jaar gescheiden nu en nog is D. bij zijn vrouw er is iets wat hem tegenhoudt. Hij zegt dat het niet de liefde is tussen ons maar wat er thuis speelt. Ik wil dolgraag met D. verder alleen komen er steeds meer dingen bij waar ik niet goed meer me overweg kan. Wil alles niet een avond maar ook de feestdagen met hem delen. Bellen wanneer ik kan in zijn armen in slaap vallen dus ja niets liever. Hij zegt dat hetzelfde echter waarom kiest hij dan niet voor mij. Hij spreekt over diepe liefde over meer dan houden van dat hij ooit van zijn vrouw heeft gehouden afkeer van haar heeft al maanden op zolder slaapt. Hij heeft haar al 2 jaar niet meer aangeraakt en nog kiest hij niet voor mij voor ons.

Hij heeft er gisteren een punt achter gezet, neemt de telefoon niet meer op antwoord niet meer op mijn smsjes..laat me vallen door een onenigheid dus de relatie is weg..snap dat niet dacht dat het sterk genoeg was.

Ik heb zielsliefde ervaren als iets bijzonders, speciaals warm, iets wat je eenmaal tegenkomt in je leven als je geluk hebt. Maar het loslaten van zielsliefde valt me enorm tegen. Voor mij voelt het namelijk als je iets zo bijzonders als iets dat je never en nooit en te nimmer mag loslaten. Loslaten voelt alsof alles geen zin meer heeft alsof de wereld vergaat. Als je zo’n diepe liefde hebt gevoeld hoe kan je dan in hemelsnaam genoegen nemen met minder?

Bij onze eerste ontmoeting voelde ik zijn hand in de mijne. Dat moment was magisch onbeschrijfelijk. En nog is dat moment er als ik zijn hand in de mijne zou voelen. Feels likes the first time together.

De erotiek was alsof we elkaar jaren kenden alles was nieuw maar alles voelde zo vertrouwd pure eenwording met hart en ziel samensmelting echt letterlijk en figuurlijk. Tijdens het vrijen komen zoveel emoties los dat hij of ik soms zo emotioneel is dat de een begint te huilen maar niet van verdriet puur van liefde en gevoel zo’n bijzonder gevoel. Als iets oneindig iets wat nooit mag stoppen iets wat je totaal niet kunt omschrijven. Heb er eigenlijk geen woorden voor er is geen enkel woord wat beschrijft hoe ik het ervaar geen enkel woord is goed genoeg komt in de buurt van die gevoelens. Ik zeg altijd als je het ervaren heb weet je wat ik bedoel.

Ik heb het gevoel dat ik nooit en te nimmer iemand meer zal ontmoeten die mij geeft wat ik met D. heb beleefd. De relatie is beëindigd omdat er onenigheid was tussen ons en hij het niet erbij kon hebben. Ik ben ervan overtuigd dat er maar 1 iemand is waarbij je voelt wat ik heb ervaren. Wat betekent dat ik niet hoef te zoeken naar een soorgelijke liefde want dat is er niet.

Als ik de verhalen van anderen lees, is het vaak dat je zielsliefde moet loslaten maar hoe laat je los waar je het meest van houdt zonder er maar enige moeite voor hoeven te doen. Houden van gaat zo vanzelf en ik kan je zeggen dat we genoeg hebben gemaakt dat het absoluut niet alleen leuk is geweest en ik merk hoe sterk de band is alsof er een dunne draad loopt tussen ons die nooit en te nimmer kapot zal gaan. Hoe laat je diegene los waarvoor je alles wilt.