S253. Ik heb mijzelf gevoeld

Onbekend

We ontmoeten elkaar op een soort van studiereis in de tropen, er was in één keer een enorme verbinding bij t kijken in elkaars ogen, dit was wederzijds. Het was een enorm oergevoel, natuurgeweld in mijn lijf, ziel, mijn wereld stond op zijn kop, alles trilde, enorme vibraties.

We hadden een paar intense, hartstochtelijke ontmoetingen in de buitenlucht.
Mijn partner heb ik niets verteld.

Een obstakel was de angst voor de overgave.

We wilden wel een liefdesrelatie, echter beide hadden wij een partner en een geregeld, gesettled leven, uiteindelijk wilde ik ervoor gaan , zij durfde niet, aantal keren pijnlijk afscheid genomen, zij heeft voor haar partner gekozen.

We hebben geen contact met elkaar, alhoewel zij vaak voorbijkomt in gedachten. Dit is voor mij niet bevredigend, maar was haar keus en probeer deze te respecteren.

Wat het me heeft gebracht is: ik heb mijzelf gevoeld, mijn verlangens en wat ik fijn vind.

Het meest bijzondere is de verbondenheid uit het niets, gevoel van thuiskomen.

Erotiek was als een natuurgeweld, alles trilde en rilde en dat alleen van de nabijheid.

Het zielsliefdegevoel is voor mij als totaal vervullend.

Ik mis haar enorm, het eindigde omdat zij er niet voor durfde te gaan, angst voor de overgave, te intens om mee door te gaan, geen zekerheid.