S236. We zijn er allebei emotioneler en spiritueler van geworden

Onbekend

We ontmoetten elkaar zomaar in de kroeg, vorig jaar.
Ik ben een getrouwde gelukkige vrouw met 3 kinderen en was met een vriendin op stap. We hadden elkaar al lange tijd niet gezien, dus we waren volop aan het kletsen. Al een tijdje stonden er een aantal mannen naast ons. We werden aangesproken door hun en 1 man ‘raakte’ me. Zijn ogen! Ons gesprek al meteen op spiritueel niveau… het was heel bijzonder. Na een half uur gingen de mannen weg, hij gaf me zn website. We kusten elkaar en ik ging weer verder kletsen met mn vriendin. Hij vond het ook heel bijzonder onze eerste ontmoeting.

Ik ervaarde het als heel bijzonder, een contact op zielsniveau. Ik voelde me blij.
Er gebeurde op dat moment niet zoveel, maar de dagen erna kon ik hem niet loslaten..hij bleef maar in mijn gedachten. Het voelde als ontrouw naar mijn man.

We hebben geen relatie. We hebben elkaar van de week voor het laatst gezien. Hij heeft nu een vriendin en hij wil het contact verbreken, verstandelijk.
Na onze eerste ontmoeting hebben we over en weer gemaild met elkaar. Over de dagelijkse dingen en heel veel spirituele inzichten ed. Door ons contact is hij naar een medium gegaan, omdat hij zoveel vragen had. Na 2 maanden ging ik bij hem op de koffie (hij was single en had soms een vriendin). We hadden dan hele diepe gesprekken over het leven ed. Zonder woorden voelden we elkaar heel goed aan. Het was fijn om bij hem te zijn. Even opladen, respectvol naar elkaar, geen lust. Ik was een uurtje bij hem en dan ging ik weer. We kusten elkaar gedag, verder niks.

Ik heb dit nooit gedeeld met mijn man. Hij weet dat ik hem heb ontmoet, want een week later na onze ontmoeting, ging ik met mijn man op stap en toen kwam ik hem tegen in de kroeg. We kusten elkaar “gedag”en daarna stelde ik mijn man aan hem voor. Mijn man weet dat we weleens mailen, met name spiritueel. Maar hij weet niets over onze koffie-afspraken.

Een obstakel.. haha was de lust.
Na 4 maanden waren we al zo vertrouwd met elkaar. Maar hij heeft me altijd met respect behandeld en zijn visie is “blijf-af-van-een getrouwde-vrouw”. Daarom was het voor mij makkelijk om hem te ontmoeten, omdat het geen gevaar was voor mijn man, dacht ik…
De energie was erg sterk. We wilden het niet toelaten. Het begon met een intense zoen…

Ik denk dat we dat wel allebei een liefdesrelatie wilden. Maar de tijd laat het niet toe.
Het ging natuurlijk verder dan die zoen. Het voelde zo goed, zo puur. Alsof de hemel op aarde kwam.. Onbeschrijfelijk.
We hebben heel veel mooie spirituele momenten samen gehad. We hebben bij elkaar het hartchakra geopend. We voelden de energie stromen van top tot teen.
Verstandelijk wisten we dat het niet goed was, maar het gevoel,ons hart was erg sterk.
We hebben een half jaar van elkaar mogen genieten. En we voelden allebei hoe heftig het was en dat we dit gevoel,het samensmelten
nooit zo heftig hebben ervaren.

Afgelopen week hebben we elkaar ontmoet in het bos. We hebben elkaar drie kwartier gezien. Hij was al aan het wandelen en ik ontmoette hem daar. Hij woont nu samen en wilt eerlijk zijn t.o.v. zijn vriendin. Nee, de relatie nu is zeker niet bevredigend. Omdat we afgelopen maanden alleen maar mail en sms contact hadden, was het voor mij makkelijker om met hem af te spreken. Ik ben druk met mn gezinsleven en mn werk. Maar nadat we elkaar gezien hadden van de week, is het alleen maar sterker geworden. Het verlangen naar… pfff.
Hij wil tijdelijk het contact verbreken. Om zichzelf te beschermen. Dat snap ik. Afgelopen maanden hebben we heel vaak op dit punt gestaan. Maar het gevoel was zo sterk, we voelen elkaars emoties aan. Als het hem niet goed gaat, dan voel ik dat en andersom ook.
Dus respectvol en puur verstandelijk verbreken wij nu ons contact, daarom wil ik mijn verhaal kwijt op deze site.

We hebben elkaars hartchakra`s geopend en een gedeelte geheald. We hebben elkaar erg gespiegeld. We zijn er allebei emotioneler en spiritueler van geworden.
Het meest bijzondere voor mij was de innige zoen, daarna voelde ik in de auto mijn hartchakra. En hij ervaarde het ook zo. Verder het gevoel van ‘thuiskomen’. Ik heb ervaren dat ons samenzijn geen grenzen kenden. Het waren allemaal hele bijzondere ontmoetingen.
Onze erotiek was erg heftig en vanzelfsprekend. Samensmelting.

Het zielsliefdegevoel is voor mij als een stromend beekje,
rustig en lief
ook stormachtig wild
met mijn hoofd boven water mee kabbelen
soms onderwater een kijkje nemen
op tijd op het droge
toekijkend op het beekje
maar het is er altijd
zo vredig lief en mooi

We hebben vele momenten samen gehad die we terug kunnen halen en waar we energie uit kunnen halen.

Deze tijd, onze partners laten het Nu niet toe .En we hebben respect voor deze keuze.

Dit is zo mooi zo bijzonder, dit gun je iedereen. In deze maatschappij wordt het bestempeld met ontrouw, maar ik heb ervaren dat het juist iets toevoegt.

Mijn tip is: geniet zolang het kan
het is zo puur
ik ben blij dat ik het heb mogen ervaren