S235. Door mijn liefje heb ik mezelf weer gevonden

Onbekend

Zielsliefde is voor mij een ontwaken uit een winterslaap geweest, ik was er wel maar leefde al jaren niet meer voluit.
het heeft me heel veel liefde, een hele frisse kijk op leven gegeven en een heel goed gevoel over het leven hierna.
heb al veel meegemaakt in mijn leven maar deze liefde heeft wel alles overtroffen, alles wat ik gevoeld heb en nog voel en wat steeds meer wordt is onbeschrijflijk.
wat het me op het moment brengt is een heerlijk liefdesgevoel op afstand maar ook een heel diep gevoel van loslaten, van loslaten van dat wat me zo dierbaar is, waar ik zo naar verlang, loslaten van mijn andere helft die altijd bij me is maar toch ook weer niet. maar het kan niet en ik moet verder en hoop dat mijn twin dat ook doet, in liefde laat ik hem los om zijn pad verder te lopen. in de hoop dat hij gedragen wordt en mij ook los kan laten tot wij weer bij elkaar mogen zijn. Het is zo moeilijk maar ik weet waar ik het voor doe, voor altijd en eeuwig ..moet wel loslaten omdat mijn twin zijn eigen dingen moet bepalen en niet omdat ik hem zo nodig heb, dat mag niet een reden zijn.
het lijkt gekkenwerk maar door een adempauze ben ik er achter dat ik wel heel erg heb lopen trekken en dat mag en moet ik niet doen..dus beetje afstand is beter en hoop dat als alles in overeenstemming is met onze verlangens dat ik hem in mijn armen kan sluiten, dat mijn lief en ik dan samen op zoek gaan naar onze bestemming want die is er, dat weet en voel ik maar zo lang als nodig is zal ik op de achtergrond blijven.
hoop dat ik me kan overgeven aan het vertrouwen in het universum/god,aan de tijd die bepaalt is door onzichtbare krachten.
het is een strijd ,met soms diep verdriet,die nooit op zal houden zolang je niet bij elkaar bent, volgens mij, maar het is er een die waard is om aan te gaan want deze Liefde is zo mooi…voor altijd.
loop niet weg voor deze liefde maar ga ervoor , ga alle emoties aan en vertrouw op je intuïtie..er is een bedoeling..je komt bij elkaar

tip; als je na een heftige jankbui dan weer in de spiegel kijkt dan ben je weer helder, vroeger zei ik ; ik zie er niet uit en nu zeg ik als ik mezelf zo zie; ik zie er weer beter uit, dat is ook weer opgeruimd!

door mijn liefje heb ik mezelf weer gevonden!!