S226. Mijn twin heeft mij de ogen geopend

Onbekend

Zielsliefde is voor mij een onverwoestbare band die alleen maar sterker wordt. Hoe lang kun je verlangen naar elkaar tegen houden, door je wil , je verstand. Is volgens mij niet verstandig. 3 jaar geleden stond mijn wereld ineens op de kop, na de herkenning, te weten dat je bij iemand anders wil zijn dan bij je partner. Je leven gaat helemaal om.
Je bent je stuur een poos kwijt en moet helemaal op je eigen kompas gaan varen. dat is niet makkelijk geweest maar nu ik het eindelijk doe is het goed. Ik besefte eigenlijk al heel lang dat ik niet meer gelukkig was op de oude manier maar liet me leven door alles wat er op mijn pad kwam, ging daarin mee, dacht dat zo hoorde, dat ik het dan goed deed maar ik was ondertussen altijd moe en had weinig eigen idealen meer. Ik heb nu mijn eigen zaak, voel me beter dan ooit. Ik heb mezelf weer gevonden en mijn partner heeft daar vrede mee.

Mijn twin heeft mij de ogen geopend, mij laten zien wat het is om echt om iemand te geven, de liefde, de tederheid die ik bij mijn twin voel is zo verwarmend..zo helend..zo doorstromend.

We kunnen elkaar niet zo vaak zien maar de momenten die we hebben koesteren we..maken dat we er weer even tegen kunnen..obstakel is dat ik niet bij mijn twin kan zijn..zit in een relatie en heb een gezin.

Ik kan genieten van onze liefde maar ben ook wel eens doodmoe van het verlangen..van het zo weinig bij elkaar zijn. heb mijn hele leven geweten dat er een bedoeling was met ons..met ons samenkomen..en ik weet ook dat dat komt..maar hoelang moet je daarop wachten ..dat is zo moeilijk..!

Het is niet uit te leggen en ik voel me daar wel eens heel verdrietig over..omdat ik me dan zo alleen voel..omdat ik zo graag bij mijn twin wil zijn..gewoon met hem knuffelen, in zijn ogen kijken ,vasthouden, zijn liefde voor mij door me heen wil voelen
mijn liefde voor hem wil laten zien.. wil hem nooit meer kwijt,voel hem dagelijks en denk elke minuut aan hem..hij is mijn alles.
‘s nachts begint mijn energie door alle chakra’s te stromen
een heel vreemde gewaarwording..ben eraan toe om hem te ontmoeten..om die stroming los te laten..heb nu wel es het idee dat het op slot zit
als we dan even elkaar zien dan voel ik zijn tederheid voor mij, dat voel ik dan letterlijk in mezelf.

hoop dat er een dag komt dat twin voor me staat en me vasthoudt al is het maar voor even..dat we samenkomen..ik geloof erin ..er is nooit een weg terug
het is wel spannend maar ook zo mooi , zo liefdevol, verlang er erg naar..hoe zal het zijn? Vind het ook wel heel mooi dat ik dit mee mag maken ..hoe het ook gaat..hou van mijn twin onvoorwaardelijk.