S224. Hij liet mij weer voelen wat ik niet meer kon voelen

Onbekend

We hebben een bedrijf waar mensen kunnen komen en gaan. Ik treed niet teveel in detail omdat ik al jaren een relatie heb en een kind. Mijn zielsliefde kwam plots bij ons in de zaak. Hij trok naar mij toe… en ik naar hem… we keken elkaar in de ogen en er was herkenning… gewoonweg… we spraken met elkaar met onze ogen.

Mijn gevoelens trekken helemaal naar hem… behoefte om bij hem te zijn… het heeft niet te maken met seksuele aantrekkingskracht…. gewoonweg ik wil bij hem zijn… hij begrijpt me zonder woorden… hij voelt aan mij hoe ik in mijn relatie sta….. hij blijft met woorden en met zijn ogen het onvoorwaardelijke liefde naar me toezenden… het gevoel van verlangen en soort van thuiskomen is zo sterk…..

We hebben een contactrelatie in de zin van… onvoorwaardelijke liefde naar elkaar sturen… hij komt hier in de zaak… hij weet dat ik een gezin heb… alles gaat gewoon zijn weg… onze levens zijn veranderd na de herkenning… maar ik leef nog in mijn leven en hij in de zijne….. tot op heden hebben we nog steeds heel veel contact… zonder dat anderen het weten…

Het is onze tijd nog niet het openbaar te maken, eerst moeten we zelf een weg vinden in dit gevoel… het intens gevoel dat je beleefd samen moet eerst door mij begrepen worden….. als ik het nog niet helemaal begrijp… hoe leg ik het dan uit aan mijn gezin…

De obstakels die we op dit moment hebben is… hij is vrij man…. ik heb een gezin… ik moet eerst mijn weg vinden in wat ik nu allemaal ervaar…. dit gevoel wat ik voel gaat zo diep… het doet pijn niet bij hem te kunnen zijn… maar toch is er ook geen pijn… omdat ik weet dat hij altijd bij me is… in mijn dromen… in mijn gedachten en in mijn ziel…

Onze aantrekkingskracht naar elkaar toe kunnen we in het openbaar niet verbergen… want in de zaak trekken we automatisch naar elkaar toe met oogcontact…. alleen met oogcontact lezen we elkaars gedachten al…. het is nu nog niet het moment een relatie aan te gaan…

Momenteel genieten we van elkaar door elkaar af en toe te zien bij mij in de zaak… dan zijn er anderen altijd bij… dus we kunnen niet praten…. maar onze ogen praten…. praten doen we via de sms gebeuren… honderden sms’jes kunnen gaan over ik vind je lief…. honderden sms’jes kunnen gaan dat we beide moe zijn…

Mijn zielsliefde heeft me een spiegel voorgehouden…. hij liet me weer voelen wat ik niet meer kon voelen en wat ik al had opgegeven en me bij neer heb gelegd…. mijn huidige relatie is al 7 jaar zonder liefde door een gebeurtenis in de relatie…. mijn zielsliefde bracht me het intense gevoel dat ik weer liefde kan voelen en tonen…. hij maakt me er van bewust dat ik na 7 jaar opgeven weer voor mezelf moet gaan kiezen…

Op dit moment is het bijzonderste dat we hebben meegemaakt dat we bezorgd zijn om elkaar… we weten niks van elkaars verleden… het is zo plots een intense gevoel voor elkaar… en het geduld dat we hebben is enorm groot…

Erotiek hebben we samen niet (misschien nog niet) beleefd…. we hebben aanrakingen gehad met elkaar… die aanrakingen onzichtbaar voor anderen… maar ze waren zo intens.. ik durf hem nog niet alleen te ontmoeten… want mijn gevoel zegt als ik hem kus… dat ik dan thuis ben… hij is mijn thuis…. maar het kan nog niet zo zijn… ik moet rekenschap houden met mijn kind…

Het gevoel gaat zo diep…. je gevoel spreekt tot je… je hart spreekt tot je… je verstand heeft moeite om tegen te spreken en het gevoel te bedwingen… hij heeft 24 uur mijn gedachte… maar er is geen… moeten…. geen ongeduld… we hebben gevoelsmatig nog tijd zat…. het is onvoorwaardelijk liefde voelen….

Ik moet er niet aan denken dat ik hem uit het oog verlies… maar mocht het gebeuren omdat tijd voor ons er nog niet is…. dan weet ik…dat we in onze dromen altijd bij elkaar zullen zijn… en met onze gedachte net zoals we niet slapen…. alleen het weten dat hij in de buurt is…. dat maakt me al zo ontzettend blij en gelukkig…

Wat ik nu voel dat zal ik niet weer voelen bij iemand.. .ik kan gewoonweg niet zeggen hoe diep intens dit gevoel gaat… zo maar ben je plots er onvoorwaardelijk voor iemand… die je niet kende voorheen… waar je geen verleden van weet…. zomaar hou je vanaf dag 1 zielsveel van iemand.

Voor mij is dit een beginfase van de ontmoeting… ik moet nog dingen afronden in mijn leven… om hopelijk later in dit leven samen met hem te zijn en onze laatste reis hier op aarde te maken… samen hij en ik…