S223. Mijn hartmagneet

Onbekend

Na een lange relatie met mijn ex vriend van 6 jaar en een relatie van 6 jaar met mijn ex vriendin (doorvoor) was ik mezelf kwijtgeraakt en toen kwam P., de persoon waar ik echt verliefd op was en te mooi was om waar te zijn voor mij! ik kon niet geloven dat hij me zo kon laten voelen en zoveel rust kon geven.
Echter als hij er niet was dan was ik zo bang om hem kwijt te raken dat ik gek werd want IK KON NIET INZIEN DAT IEMAND ME LEUK VOND.

Ik heb het ervaren als EEN VUURWERK , seksuele intense momenten, passie, verlangen,onmacht, angst, maar vooral het besef dat hij uit mijn vingers gleed en dat ik nog niet zover was dat ik het aan kon om te beseffen dat ik totaal niet meer zonder hem kon en dat hij als hij weg was mij al mijn rust, liefde, lol en alles weghaalde!
Ik kon niets meer plaatsen ik vond het mijn alles.

Het was een relatie met echte intense passie, enorme rust ,warmte ,vriendschap en vooral liefde en geborgenheid. Erotiek was zoooo fijn dat ik nu bijna geen seks meer kan hebben met anderen.

Het zielsliefdegevoel voelt als mijn hartmagneet en universeel!! iets ongelofelijk aparts. Het heeft me doen veranderen tot een ander mens en mezelf tot het uiterste gedreven en beter gemaakt.

De beëindiging van onze relatie heb ik ervaren als een ‘amputatie’ en erg groot verlies , ik heb erg veel moeite mee omdat ik niet sterk genoeg was.
Ik zoek weer zielsliefde en dan deze keer kan ik het aan en zal ik het behouden.

Hij moet mij uit mijn lijden verlossen door te begrijpen dat ik hem fantastisch vind en van hem houd en dat ik veel van hem geleerd heb! Dat ik hem zo graag in mijn leven zou willen op de manier die ik nu pas begrijp hoe hij het bedoelt! Dat is de beste manier.

Mijn tip is: blijf bij jezelf, denk vanuit liefde en je gevoel, je hart!!
Ga niet uit angst en verdriet destructief worden maar neem het als een les en blijf doorgaan met jou eigen aandeel in te zien en bewust te worden van je zelf !!! het is iets heel heftigs!!
maar als je er doorheen komt dan wordt je zo mooi en is alles een domino effect.