S218. Steeds meer worden wie je eigelijk al was

Onbekend

Het is een liefde waar niet tegen te vechten is. Een liefde die inslaat, waarvan je voelt hier moet ik niets verkeerds mee doen, dit is zo mooi, dit mag niet verpest worden. Het liefst wil je meteen bij elkaar blijven maar je weet dat dat niet de bedoeling is maar dat je elkaar tegenkomt met een bedoeling ,dat was wel meteen voor mij duidelijk. we hebben jaren (en geloof me het waren er héél veel) elkaar ontmoet en ons aan elkaar gepolijst, om sterker en mooier te worden, om oud zeer, oude overtuigingen los te laten, om steeds meer te worden wie je eigenlijk al was maar wat je weggestopt had.. beiden hebben we ons leven lang anderen vaak op de eerste plek gezet.We hebben er nooit iets verkeerds mee gedaan omdat we beiden in een relatie zaten. maar het is nu niet meer tegen te houden, de aantrekkingskracht is zo groot en het gemis zo pijnlijk. ook voel ik dat er een bedoeling is nu met onze liefde, onze energie, alleen wil de omgeving er liever niet aan. Ik had een partner die voelde, dat dit niet meer voor hem was, dat mijn verdriet te groot was en dat ik niet meer voor hem kon gaan,daar ben ik ook eerlijk in geweest, hij had daar niet meteen vrede mee, maar heeft zich er uiteindelijk bij neergelegd hoe moeilijk het natuurlijk ook voor hem was,het voelde voor hem ook niet meer goed. Dat was voor mij het moeilijkst om hem zeer te doen ,maar ik voel dat hij het op den duur wel accepteert, ik zou hem nog meer zeer doen door te blijven , want we waren uit elkaar gegroeid. We gaan nog steeds als vrienden met elkaar om en dat vind ik heel belangrijk en ik voel dat hij als ziel ook wel dicht bij mij staat, maar hij is niet mijn twin en dat verschil is nù voor mij te groot geworden, we zitten niet meer in dezelfde ener! gie/golflengte .De liefde die je voor je twin voelt is zo groot daar kun je lang tegen vechten en in je verstand gaan leven om het maar vol te houden omdat je niemand kwaad wil doen, maar je doet jezelf geweld aan en uiteindelijk ook alle lieve mensen om je heen omdat als twins elkaar ontdekt hebben en herkend en ze zijn zover gegroeid als wij, dan is het niet meer tegen te houden, dan kunnen ze niet meer anders, omdat ze een doel hebben,om verder te groeien, om iets af te maken in dit leven tenminste zo voel ik dat. het universum heeft me een paar keer keihard de weg gewezen.. we zijn allemaal op weg naar het licht en als je dat licht hebt gevoeld en die liefde van boven dan kun je niet meer zeggen het is er niet..daar word je hartstikke ongelukkig van. je voelt je pioniers op een gebied wat nog zo onbekend is, alle bijzondere ervaringen die je krijgt, het is zo onbekend bij iedereen in je omgeving, hoe leg je het uit, hoe vinden wij onze weg hierin? er komt zoveel op je af, maar het is de mooiste liefde die je hier op aarde kunt voelen en die gun ik iedereen, wat zou de wereld er dan mooi uit zien! liefde van een nieuwe veranderende wereld..? ..een nieuwe energie..? een meer samen gaan van hemel en aarde? er zijn zoveel mensen die contact krijgen met boven, steeds meer! ook voor mij allemaal vragen maar mijn gevoel wijst me de weg. Wat wij samen voelen, die liefde is van boven en is helende energie en geeft ons kracht ,uitstralend naar onze omgeving, als het ons gegeven wordt om samen te komen ? met alle liefde voor iedereen om ons heen !