S209. Het raakt je in je ziel

Johan

Ik kwam voor me werk op een haven terminal. Ik kende haar al 10 jaar. we groeten elkaar en er vonden korte gesprekje plaats uit eindelijk was er herkenning van beide kanten, eerst kwam er een spelletje van laten we een keer met de honden wandelen dat ging een tijdje zo, toen werd het wanneer trouwen we, zeiden dan morgen, de volgende dag waar was je nou o ik stond daar ja maar ik stond in den Brielle nou zo ontstond de herkenning.

We ervaarde het alsof we zijn even niet op aarde waren, we zweven in het heelal onze zielen smelten samen, het is prachtig en intens we keren terug op aarde als een ander mens, wat ervaarde kent geen ander mens, de liefde was mooi, puur en intens. zo dichtbij komt bijna geen mens. Ik heb dit ook in een gedicht verwerkt, alles is 10x zo heftig en als je het kwijt raakt dan doet even zo veel pijn, ik zie haar elke dag.

We hadden een liefdesrelatie. Ze dacht dat ze het aan kon, uiteindelijk is ze gevlucht, het werd haar te benauwd ze heeft er een smoes voor gebruikt en er alles bij gesleep wat ze maar kon, ik ben verder dan haar in dit mooie wereldje. Op en lullige mannier heeft ze het uit gemaakt, ze was er niet tegen op gewassen. Via inzichten moet ze nog haar verleden een plaatsje geven en moet nog groeien. Ik was spiritueel geestelijk en wijsheid een stuk verder, had de boodschap beter begrepen.

Wat het mij heeft gebracht is dat het eerlijk is, puur en je in je ziel raakt.
Het meest bijzondere vond ik de gesprekken de seks, soms kan je uren over een onder werp praten en het verveelt niet.

Erotiek is heftig duurt veel langer, hele nachten en dagen, af en toe een beetje slapen, heerlijk eten en dan heerlijk vrijen; het is niet te beschrijven

Het voelt als één maar het heeft ook 2 gezichten; blij en niet zo leuk. Loop er nog mee rond, ze wil er niet over praten en ontloopt me. We praten weer heeeel langzaam met elkaar.

Ik geloof als ik met een ander vrij dat ik altijd aan haar zal denken, dit maak je maar een keer mee, misschien mag ik het in dit leven afmaken en anders in het volgend leven als zij er ook klaar voor is.

Mijn tip: Probeer je innerlijke rust terug te vinden, al valt het niet mee. Probeer aan je zelf te werken en te groeien.