S203. Mezelf eindelijk gevonden

Onbekend

Ik botste tegen haar op en had gelijk een voorgevoel, dat ze een belangrijke rol zou gaan spelen in mijn leven. Ik zei dit ook tegen mijn man. Ik herkende haar, terwijl ik haar nog nooit gezien had.

Hhet heeft wel een aantal jaren geduurd voordat ons contact hecht werd. Ik had dagelijks met haar te maken, mijn dochter zat bij haar in de klas! Toch voelde ik op een moeilijk moment dat zij de enige was wie ik kon vertrouwen. Al die tijd zat ze al in mijn hoofd, er ging en gaat een magnetische kracht van haar uit.

In het begin was het afstandelijk, maar ik ben gewoon mijn hart gaan volgen en werd steeds opener. ik voel vaak dat ik overstroom van liefde voor haar en sms het dan. Zij is super gesloten maar wel veel liever en opener geworden de laatste tijd. ook laat ze merken dat ze mij graag om haar heen heeft. Mensen in onze omgeving hebben het ook vaak door en vragen er zelfs over, aan mij dan, zij is te gesloten naar anderen toe. ik ben vaak bezorgd over haar, maar zij zorgt trouwens ook voor mij, ik voel me thuis als ik bij haar ben, en als ik in haar ogen kijk schrik ik gewoon van wat ik zie. Ik kan het niet uitleggen.

Mijn partner had er in het begin heel veel moeite mee, tijdens ruzies kreeg ik altijd te horen dat ik lesbisch was en maar met haar verder moest leven. Inmiddels begrijpt hij ook wel dat het niet zomaar liefde of vriendschap is en dat ik iets met haar heb dat niet te vergelijken is met welke vriendschap dan ook.

Ik heb vaak geprobeerd om afstand van haar te nemen. omdat ik het niet gezond vond om zo vaak aan haar te denken, ik vang zelfs signalen van haar op in mijn dromen. Maar ook wil ik in haar buurt zijn (echt magnetisch is het). we hebben vaak een soort ruzies gehad. zij kan zo koud uit de hoek komen dat de tranen in mijn ogen springen. En als ik dan terug kat denk ik gelijk; o wat hou ik van je.

Een liefdesrelatie zal niet gaan en hoewel ik haar moet aanraken. En we als we hand in hand lopen (is 2 keer gebeurd) voel ik me zo gelukkig, hetzelfde als we close met elkaar dansen, ik kan het niet omschrijven, het voelt zo goed maar het doet ook zo pijn, gevoelens als missen, heimwee, mezelf eindelijk gevonden hebben en de intense liefde, het wordt me soms echt te veel.

We zien elkaar veel, delen veel met elkaar, ik ben het open boek, zij laat toch wel op andere manieren merken dat ze van me houdt. we hebben het echter nog nooit over zielsliefde gehad. ik durf het niet. Al is ze best spiritueel, bleek laatst weer.

Wat zielsliefde mij gebracht heeft is onvoorwaardelijke liefde. Ik ben veranderd, meer in mezelf gaan geloven, zekerder geworden.

Het zielsliefdegevoel valt niet te omschrijven. diepe onvoorwaardelijke liefde, verbondenheid, magnetische kracht, telepathische verbondenheid.