S195. Soms is het moeilijk om te wachten tot je twin inziet wat dit allemaal inhoudt

Onbekend

Soms kom je erachter dat je tweelingziel ook maar een mens is. Hij wil je zo graag uit zijn buurt dat hij intrigeert achter je rug. dat doet pijn als je het voelt en je kunt nix doen. tegerlijkertijd weet je dat hij je t liefst bij zich heeft; hij voelt t pas als je wegbent. soms is het moeilijk om te wachten tot je twin inziet wat dit allemaal inhoudt; gevoelsmatig loopt hij achter. ik ben telkens zo bang dat hij doodgaat voordat we elkaar verteld hebben wat we weten, voelen, dromen van elkaar. hoe ongelofelijk dat eigenlijk is. hoeveel vragen ik heb. onze band blijft na de dood maar toch hebben we elkaar niet voor niets op aarde ontmoet; niet enkel om even samen te smelten of karma op te lossen, dat geloof ik niet. ik wil er wat van maken en hoop dat mijn twin dat eindelijk inziet…en dat ik de kracht heb om t goed te laten verlopen. ik ben onafhankelijk en zeer zelfstandig en opstandig… ik wil mijn twin ontmoeten…maar t moet van zijn kant komen ; hij moet t inzien anders heeft t voor mij geen zin