S171. Leer eerst om van jezelf te houden, dan komt de liefde naar je toe

Misty & Justice

Ik heb mijn liefde 8 jaar geleden ontmoet maar toen wist ik het nog niet en we hebben elkaar voorbij laten gaan.Tot twee weken geleden dat we elkaar per toeval zijn tegen gekomen. Na een klein gesprekje kwam alles weer naar boven we waren elkaar in onze harten nooit vergeten dit was wederzijds.
Vanaf de eerste dag dat we elkaar weer zagen zijn we niet meer bij elkaar weg te denken. We hebben allebei een eigen zaak en een druk leven dus zien doen we elkaar niet veel.
We sturen elkaar sms’sen de hele dag tot bijna ieder avond 2.00 ‘s nachts. Ook hebben al een hele dag met elkaar doorgebracht (bij weten van mijn man) we hebben het geweldig gehad samen. Dat gevoel is niet uit te leggen, wel heb ik mijn man uitgelegd wat het inhoud het tegenkomen van je tweelingziel.Al ben je ver van elkaar het voelt aan of die persoon de hele dag bij je is je voelt alles van elkaar de hele dag.
Onze relatie is niet voorbij en zal het nooit gaan we vertellen elkaar dingen die we anders aan je eigen partner niet eens zou vertellen. Eigenlijk hebben we niet veel woorden nodig we hoeven maar aan elkaar te denken dat is al genoeg . Als we elkaar in de ogen kunnen kijken, dan kan ik jullie niet uitleggen wat er over en weer gaat, dan heb je geen woorden nodig.

Mijn man is van alles op de hoogte en hij laat me vrij hierin en mijn tweelingziel heeft ook begrip voor mijn relatie met mijn man en voor zover gaat het goed, ik hoef tussen hun ook geen keus te maken geen van tweeën zetten ze mij onder druk.
Mijn partner en ik hebben een goede relatie en wij staan open voor de dingen die gebeuren in ons leven mijn man is laatst ook iemand tegen gekomen waar hij een andere band mee heeft als met andere mensen. Ik heb daar alle begrip voor want je bent ten slotte volwassen toch? We vertrouwen elkaar volledig zijn heel spiritueel en jaloezie bestaat bij ons niet wel elkaar de ruimte geven dat is bij ons heel belangrijk.

Onze relatie gaat verder dan een liefdes relatie, ik ben getrouwd en heb een man waar ik veel van hou. Maar mijn tweeling ziel laat ik niet nog eens aan mijn neus voorbij gaan. Hij vult wel mijn man aan maar is geen verlengstuk hij is een deel van mezelf die ik al lang kwijt was en voor hem is het andersom. Ik ben ook heel blij met mijn twee mannen.

Mijn zielsliefde brengt mij geluk, onvoorwaardelijke liefde en licht in mijn leven.
We hebben samen een tantra oefening gedaan die was geweldig dan leer je waar het leven allemaal om draait. Het was een heel bijzondere ervaring.
Het zielsliefdegevoel is niet te beschrijven dit moet je ervaren………
Het is een geweldige ervaring is die een ieder zou moeten ervaren, maar zorg eerst dat je verstandhouding en je huwelijk met je huidige partner stevig en solide is.

Mijn tip: Mensen worden veel gekwetst in hun leven en sluiten zich daarom af voor de het mooiste wat je tegen kunt komen je tweelingziel……….
Leer eerst om van jezelf te houden, dan komt de liefde naar je toe en wie weet ontmoet je dan ook de liefde van al je levens…..je tweelingziel.