S160. Hij heeft mij het gevoel gebracht compleet te worden in de nabije toekomst

Onbekend

Voor ik hem ontmoette kon ik af en toe erg verdrietig zijn omdat ik het gevoel had dat mijn ‘soulmate’ niet op deze aarde was. Had een zware periode achter de rug en voelde dat ik alleen door het leven moest gaan om mijn innerlijke kracht te vinden. Toen ontmoette ik hem tijdens een festival waar in hem letterlijk in zijn armen ben gesprongen voor een foto. Ik voelde een nauwe band met hem maar het enige wat ik van hem wist was zijn naam. De dagen daarna moest ik gewoon in contact treden met hem en heb een bericht achtergelaten op het festival forum die per toeval door zijn beste vriend werd gelezen. Ik heb de indruk dat hij dit niet direct door heeft en niet zo ver is met de ontdekking dan dat ik ben.
Ik ervaar het nu als een soort van puzzel die langzaam in elkaar valt. Soms doet het erg veel pijn als ik hem niet zie maar als ik hem dan zie dan voel ik me intens gelukkig.Ik voel hem zo nauw aan in alles en soms lijkt het alsof een half woord genoeg is om te weten hoe hij zich voelt. Het lijkt alsof hij al mijn ins en outs kent binnen zo’n korte tijd en doet soms uitspraken die me verbazen. Maar heb de indruk dat hij het nog niet in de gaten heeft dat ik het ben…. zijn tweeling ziel. We zitten nog erg in een duw en trek fase maar weet dat ik hem af en toe moet los laten voor zijn eigen ontwikkeling en bezigheden. Moeilijk en zeer pijnlijk maar gek genoeg als ik het loslaat… zoekt hij me weer op.
Mijn relatie was net daarvoor beeïendigd maar het contact met mijn ex was nog wel sterk aanwezig. Toen ik mijn tweeling ziel ontmoette kreeg ik het gevoel dat ik de band met mijn ex moest verbreken op wat voor manier omdat hij dit niet zou begrijpen en jaloers zou worden

We hebben eigenlijk nog niet echt een relatie met elkaar maar zien elkaar wel met de regelmaat. Sex met elkaar voelt zeer intens, niet om de sex en zich maar meer om het in elkaar opgaan, het gevoel dat we onder elkaars huid willen kruipen. Ik voel het meer als een lange aanloop naar een relatie die gaat komen, een soort van zekerheid dat we voor een lange periode bij elkaar zullen zijn en samen deze aarde zullen verlaten.

Het verleden wat hij met zich meedraagt is een groot struikelblok. Hij heeft moeite om met al die emoties om te gaan en om ze los te laten. De gesprekken die we vaak met elkaar voeren gaan vaak daarover. Ik probeer hem te helpen met het overwinnen van deze emoties door ze een plaats te geven in zijn leven en hem te laten inzien dat het leven niet altijd zwaar zal zijn. Stapje voor stapje lijkt hij vorderingen te maken… alleen… valt vaak terug… door het overlijden van zijn oma deze week sluit hij me weer buiten en dat doet me pijn. Ik voel dat hij veel verdriet heeft (ook al zie ik hem niet) maar doet me pijn dat hij dit niet met me kan delen

Mijn gevoel en zijn gevoel zeggen allebei ja.. alleen bij beide met een maar. Door relaties uit het verleden hebben we beide het gevoel eerst onze volle rugzak te legen en dan pas onvoorwaardelijk voor elkaar te kiezen. Voor mij voelt het ok en voor hem ook. Allebei genieten we van onze vrijheden en bezigheden. Mijn gevoel zegt dat dit een hele sterke relatie kan worden omdat we elkaar in balans houden.

Hij heeft mij het gevoel gebracht compleet te worden in de nabije toekomst en dat maakt mij zo gelukkig. Ik heb niet meer het gevoel dat mijn soulmate niet op deze aarde was.. ik was hem gewoon nog niet tegengekomen. En zo ineens uit het niets is ie daar dan… vlak voor me neus en niet eens hoeven te zoeken ernaar.

Ik vind meerdere dingen bijzonder… maar 1 in het algemeen… toen we elkaar net kenden zou hij bij me langs komen. Vervolgens kwam hij niet en liet ook niets horen. Ik was erg verdrietig die avond. Die nacht droomde ik dat hij toch was langs geweest en had 2 ballonnen voor me achtergelaten, een witte en een roze, beide zweefden samen door mijn slaapkamer tegen het plafond. Ik werd intens gelukkig wakker en nam hem daardoor niets kwalijk, welke reden hij ook had. Toen ik hem dit vertelde, glimlachte hij en zei dat hij het die avond moeilijk had gevonden naar me te komen omdat ie ons zo intens ervaarde. Hij vond het moeilijk me dit te laten weten en liet dus maar niets horen met de verwachting en hoop dat ik dit zou begrijpen. Wel was ik sterk aanwezig in zijn gedachten. Heb de droom opgezocht en het bleek een symbool van sterke liefde te zijn wat hij voor me achterliet….

Ik ervaar sex met hem zeker anders dan met anderen. Het gevoel is erg intens en het gevoel van onder elkaars huid willen kruipen. Het is wel iets wat ons samen bracht maar niet verbindt. Ooit antwoordde hij op een vraag die ik stelde via msn dat het mij niet om sex draaide maar om het gevoel wat ik bij hem had. Hij antwoordde daarop… dat ik dat niet hoefde uit te leggen, want dat wist hij toch?

Het zielsliefdegevoel in 1 zin…. het voelt van buiten deze wereld en zeker niet aards.
Onze relatie zit eraan te komen voor het leven. zeker en vast