S142. Dit is het allerbeste en allerhoogste wat je kunt ervaren, iets anders wil je niet meer

Milanlaya

Ik zat in een diepe crisis toen ik voor het eerst iemand zag die ik zo vertrouwd vond en op de bodem kon kijken van zijn hart en ziel, terwijl ik hem nog nooit eerder gezien had, toch kende ik hem, het was alsof ik mezelf in hem zag, hij kende mij totaal niet maar er kwamen boodschappen, ik ben paranormaal begaafd. Ik communiceerde telepathisch met hem en waarschuwde hem bij gevaar, alles werd bevestigd.
Ik ervaarde het heel intens, werd ziek, er werd iets uit mijn lichaam getrokken en het voelde alsof ik op 2 plaatsen tegelijk was, hij zat een poos in de tropen en ik hier in Nederland, maar ik voelde me in zijn huid zitten en ik liep gevoelsmatig in de tropen, te gelijk ontving ik kaartjes uit de tropen met een songtekst; you’ll sang to me, you’ll inside of me, ik kreeg dromen en visioenen van ons samen. soms had ik bv een hele dag het gevoel in een vliegtuig te zitten en bleek dat hij die dag in het vliegtuig gestapt te zijn, ik voelde wanneer er bij hem veranderingen op komst waren en kon ze precies beschrijven, en het werd bevestigd. De boodschappen komen steeds vaker en vaker

Ik had geen relatie maar deelde mijn huis met een familielid die het begreep.
Ik heb hem nog niet ontmoet omdat ik dacht dat het onmogelijk was hem te ontmoeten, ik durf ook niet bang voor de hevige explosie, we hebben duidelijk een astrale communicatie. We hebben een puur telepathische relatie.
Ik wil niets liever dan hem ontmoeten

Het was alsof ik thuis kwam, alsof ik het diepste wezen in mezelf wakker voelde worden, dit is volgens mij het ontwaken van de kundalini chi, die zijn tocht lans de chakra’s omhoog begint, als ik aan hem denk, zijn naam hoor of zijn stem dan ben ik thuis, op de bodem van mijn ziel.
Er gaat een zeer intense energie vanuit die heel mooi en vol schoonheid is en vol liefde, heel puur en echt. Het voelt als een tweede huid. Dit is het allerbeste en allerhoogste wat je kunt ervaren, iets anders wil je niet meer.

Het is te bijzonder om te negeren of te rationaliseren, ik denk een tweelingziel voorbestemd is, een geschenk vanuit een hogere macht, zoek en gij zult vinden………….alles is voorbestemd, er is geen toeval er volgt synchroniciteit, tot er ruimte is om elkaar te mogen ontmoeten, heb geduld, duw of trek niet.

Mijn tip; wees dankbaar en verheugd als je dit mag ervaren, denk niet dat je gek bent of zo…..negeer de boodschappen niet, ik schrijf ze op. Wacht op tekenen.