S125. Mijn leven is compleet zo

Saïma

Ik weet zeker dat ik mijn zielenliefde heb gevonden…
Maar heb me er nooit mee bezig gehouden, maar nu een vriendin vertelde dat wij zielsverwanten zijn van elkaar ben ik gaan nadenken, hier gaan kijken en de puzzelstukjes vallen op z’n plaats. Ik weet zeker dat mijn vriendin dat ook zo voelt.

Maar nu ben ik gaan terugkijken en weet ik zeker dat ik dat met mijn man ook heb! Ik ben 13 jaar met hem getrouwd en hij is mijn alles, maar ik ben biseksueel en altijd opzoek geweest naar die ene vrouw…
Ik had de zoektocht allang opgegeven tot dat ik vanuit het niets haar ontmoette, zij was een oud-klasgenootje van mijn man en via Hyves had zij hem weer gevonden en ik zag haar voor het eerst op de cam en dacht: Dat is ze…
Het duurde een paar weken, maar nu zijn we helemaal hotel-de-botel van elkaar en voelen elkaar haarfijn aan en ook op het spirituele vlak is er meer tussen ons.
Het is nog heel pril, maar zo sterk… ik weet ook zó zeker dat deze band nooit meer stuk zal gaan!

Maar dan heb ik dus mijn 2e soulmate al ontmoet, want de liefde tussen mijn man en mij is ook onverwoestbaar, wat wij allemaal al hebben overleeft is een wonder.
Maar HOE wij elkaar hebben leren kennen is mij een compleet raadsel… dat is ook vanuit een ziel gegaan! IETS in mij zei toen: DAT is de man van je leven, HIER moet je verder mee gaan, maar ik wist niets van hem, zelfs zijn naam niet!!! Maar iets/iemand zei IN mij, je moet hem een kaartje sturen op zijn verjaardag.
Ik ben gigantisch gaan zoeken naar zijn adres, moest eerst ff weten welke jongen dat nou was (was p mijn werk en al die mannekes leken voor mij allemaal op elkaar) en toen ik het wist, vond ik op het allerlaatste moment zijn adres. … Op een plek waar het al een half jaar lang hing, nooit was me dat opgevallen en toen wel.
Hij zag mij ook niet staan, ik was druk, net een klein meisje (was 18) en nee, aan liefde dacht hij niet… maar 3 weken later hadden we verkering en dat is ook vanzelf gegaan… en die verkering… hebben we nu nog, al zijn we nu 14,5 jaar samen!

En mijn man, ook hij geniet van haar aanwezigheid, ‘t is weer als vroeger op school toen zij er was! Ze hebben vanaf de brugklas tot de 3e klas bij elkaar gezeten!

En IK, zijn vrouw, heb juist de liefde met haar…

Heb nooit echt geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik begin nu behoorlijk te twijfelen. Ze zegt ook dat ze een keer contact heeft gehad met me, terwijl ik over haar droomde. Ik SMSte haar voor de gein van; Wat doe je ‘s Nachts? Want je kwam in mijn droom voor!
Toen zei ze: Weetje… ik heb contact met je gehad om 5 uur… toen droomde je over mij….

Ik ben verliefd op haar en zij op mij, maar deze verliefdheid voelt anders. OP Msn kijk ik haar in haar ogen aan met de webcam en ik zie gewoon dingen in haar… ik zie bijna wat ze denkt en voelt…

Het is allemaal heel akelig, bizar en onwerkelijk, maar ik weet het zeker, zij is op z’n minst een zielsverwant misschien wel 2ling ziel, maar dat moet ik nog ontdekken. We hebben veel dingen gemeen met elkaar. Ik heb ADHD, haar dochter ook, we hebben toevallig allebei hetzelde kapsel… we zijn allebei bi en ook getrouwd en hebben op ongeveer de zelfde leeftijd kinderen gekregen! (zij is 3 jaar ouder, dus haar oudste ook 3 jaar ouder) We hadden dezelfde jongensnaam voor de oudste (alleen heeft zij 2 dochters gekregen)… en ze vertelt verhalen waarvan ik denk; Dat verhaal kan ik ook vertellen… althans, ik zou het precies zó doen.

Heb al veel akelige momenten met haar meegemaakt, maar nu we eigenlijk ‘verkering’ hebben is het helemaal super, ik voel me echt geweldig en weet dat ik heb gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was!

Mijn leven is compleet zo.

Helaas vinden veel mensen dat we wel erg hard van stapel gaan, maar mede door de verliefdheid, is het niet erg, wij zien dat zelf niet zo, dat het snel gaat… We kennen elkaar nu anderhalve week LIVE… En sindsdien zijn we onafscheidelijk!

Onze partners zijn beide gelukkig met het feit dat we elkaar hebben gevonden, het kan gewoon niet beter