S123. Het heeft me heel veel veranderd binnen in en veel bewuster gemaakt

Onbekend

Mijn verhaal gaat over iemand die ik drie jaar geleden heb ontmoet in Kroatië. Toeval ?! Ik heb haar leren kennen en mijn eerste indruk was gewoon van iemand waar ik mij goed bij voelde . Tijdje later als ik terug thuis was ben ik om de een of nadere reden op zoek gegaan wat er kon zijn dat ik me enorm aangetrokken voelde naar Kroatië . En zo ben ik op het pad gekomen van zielsverwant en de spirituele wereld zeg maar. Het was allemaal nogal ingewikkeld, ben zelf al 15 jaar heel gelukkig getrouwd en heb een zeer evenwichtig huwelijk, ook mijn vrouw zou zelfs voor een verwant kunnen zijn, men spreekt van Ying -Yang in het huwelijk en dit is bij ons ook zo min of meer . Dit maakte alles nog wat moeilijker . Als je plots zoveel liefde voelt voor iemand onbekends weet je niet wat je overkomt. Zo ben ik op zoek gegaan op allerlei manieren . Tarot gedaan, waar ik een zeer heldere uitleg heb gekregen . Heb regressie therapie gedaan onder meditatie en ben haar op een of andere manier tegen gekomen in vorig leven, kreeg beelden door van in de begin 19 de eeuw waar ik op boerderij woonde met twee kinderen en zag plots mijn vrouw toen op haar sterfbed en het waren vooral de ogen die zo herkenbaar waren . Als ik dit alles op een rij probeer te plaatsen denk ik soms dat ik nog heel veel pijn heb uit vorig leven omdat ik misschien niet echt heb kunnen verwerken dat ze jong overleden is daar en dit nu heel wat karma is die ik hier nog te verwerken heb.
Zij is intussen verleden jaar getrouwd in Kroatië en heeft onlangs haar eerste dochtertje . Heb haar enkele maanden geleden toen ze bij ons was heel mijn verhaal gedaan wat er zoal in mij gebeurt was (wel wat probleem met de taal soms, ze begrijpt veel van het Nederlands maar niet alles) en lachte het zeker niet weg, maar dat was het dan ook. Ik weet zelf ook wel dat de liefde die ik voor haar voel op de juiste plaats moet geven in mijn hart en dat we elk ons eigen leven hebben . Het enige dat ik echt hoop uit het diepste van mijn hart is dat zij daar op termijn ook bewust van wordt .Er zijn in het verleden al heel wat tekenen geweest waardoor ik weet dat ze iets speciaal is, vooral de blik in haar ogen op heel sommige momenten vertellen genoeg en is zo herkenbaar dat de meeste hier wel zullen begrijpen wat ik bedoel. Ik weet dat ik nog een heel veel geduld zal moeten hebben eer zij dit bewust zal kunnen ervaren aangezien haar achtergrond (er gelovig in de kerk ik Kroatië) en vorige levens en karma kent men daar niet. Dit is iets waar ik alle dagen aan denk en weet dat ik dit moet voor groot stuk los laten, maar iedereen hier weet hoe het voelt en heeft mijn inziens niets met verliefdheid te maken, maar met pure goddelijke liefde en die is eindeloos. Ik ben god heel dankbaar voor onze vriendschap en heeft me heel veel veranderd binnen in en veel bewuster gemaakt, maar is zeker niet eenvoudiger op geworden. Amaai, hoopt dat jullie het wat begrijpen