S117. Ik weet nu wat onvoorwaardelijke liefde is. Het heeft mij zo rijk gemaakt

Yoshyro

Bij het leger des heils in Den Haag ik kwam thuis ik voelde me compleet voor het eerst in mijn leven. Ik heb het ervaren als dat ik me compleet ging voelen. Ik voelde me gelukkig. Er gebeurde veel in mijn hoofd

Mijn zielsliefde is mijn partner. Obstakels in onze relatie waren bindingsangst het niet willen toegeven hoe diep dit gaat. We hebben een zoontje van bijna 5 maanden en op 14-08-2007 gaan we trouwen. We hebben een zeer intense liefdesrelatie, heel bevredigend voor ons.

Zielsliefde heeft ons liefde heel veel liefde gebracht. Ik weet nu wat onvoorwaardelijke liefde is. Het heeft mij zo rijk gemaakt. Het meest bijzondere vind ik dat we na 2x uitelkaar gaan weer bij elkaar zijn en dat het beter dan ooit gaat. Ook erotiek gaat heel diep, we versmelten samen dan.

Mijn tip is: ga er voor!