S113. Volledig mij zelf mogen zijn

Juut

Het is ongelovelijk, ik zat in een hele moeilijke tijd voor mezelf, na behandeling voor borstkanker, en zat een keer in de kroeg en achter de bar stond een vrouw het klikte meteen, ben blijven hangen tot 5 uur s’morgens en ik had eindelijk een gevoel dat iemand voelde wat ik voelde. En dacht wat ik dacht, dat was zo mooi, alleen is het vervelend, zij is lesbisch en ik weet niet of ik dat wel ben, maar bij haar voel ik mij thuis, ik wil haar ook niet kwijt , maar zij is echt echt verliefd op mij. Toen ze over samen in een bed gaan liggen begon schrok mij dit enorm af, ik ben getrouwd 21 jaar (wel moeizaam huwelijk veel onbegrip) en heb een dochter, nu loop ik bij een psychotherapeut om alles eens op een rijtje te krijgen. Ik denk dat ik het ook nog niet verwerkt hebt van de kanker, maar Jesus wat mis ik haar en haar gesprekken terwijl ik dit intyp rollen er tranen over mijn wangen!!
Bij mijn zielsliefde voelde ik mij heerlijk en zooooooooooooooo vertrouwd.

De relatie die we hadden was …praten ,praten en een beetje zoenen meer niet! ..alleen nog via de telefoon, nee dit is niet echt bevredigend! Mijn partner probeert het wel te begrijpen maar soms is hij boos! Mijn dochter keurde het af, en deed er heel lelijk over!!!!

Mijn zielsliefde wenst wel een liefdesrelatie maar ik weet het allemaal nog niet of ik wel die lesbische gevoelens deel!!

Wat zielsliefde mij gebracht heeft is het vertrouwen hebben gehad in 1 persoon en volledig mij zelf te mogen zijn!!! Het meest bijzondere is voor mij het gevoel elkaar zo goed te begrijpen, het was net of wij elkaar al heel lang kende!
We hebben nog wel contact maar nihil,als ik geen contact meer zou hebben,zou ik mij eenzaam voelen!