S106. De verstaanbaarheid door de taal van de ogen, hij wist wat ik bedoelde!

Ilse

Ik zat me te vervelen aan de pc,plots krijg ik via een vriendin een ppsje binnen waarvan hij de maker is. Met een website, Zijn foto en e-mail,en ik was me aan ‘t vervelen ik dacht GOD ik mail maar! Zonder bedoeling! De volgende dag een e-mail van hem, met ik krijg zoveel mails maar bij jou kreeg ik het gevoel dat ik terug moest mailen! Ik was een jaar vrijgezel, verlaten door m’n vorige vriend

Onze zielen waren met elkaar verbonden we voelden elkaar aan,we waren heel lief tegen elkaar!
Maar we kenden elkaar zo’n negen maanden en het grootste deel van ons contact gebeurde via pc, we zagen elkaar weinig omdat hij 24 jaar ouder is, en ik ben rolstoelpatiënte. Mijn ouders en familie, heel de omgeving is er tegen geweest! Bij hem niet, ik werd aanvaard! Ons grootste obstakel was DE TEGENSTAND VAN MIJN FAMILIE!
We hadden een geheimzinnige relatie,en als we de kans kregen om even bij elkaar te zijn, dan was ‘t VUURWERK

We zijn geen enkele nacht samen geweest, enkele uurtjes hebben we elkaar mogen zien soms voelen! We wilden wel een liefdesrelatie, we zagen elkaar graag, voelden elkaar graag en hoorden elkaar graag!
De zielsliefde heeft mij vreugde, heel veel warme liefde, veel verdriet en hartverscheurende pijn gebracht! En t meest bijzondere was als we bij elkaar waren, de verstaanbaarheid door de taal van de ogen, hij wist wat ik bedoelde!
Erotiek was ook heel anders,ik wou helemaal in hem kruipen,en ik kon niet van hem afblijven ,hij was te lekker!
Het zielsliefdegevoel is voor mij: HARTSTOCHT…

De relatie is beindigd en ik voel me VERDRIETIG, HEEL VERDRIETIG het is nu bijna een maand uit en ik denk nog elk moment aan hem! En voordien bij een andere relatie is dat nooit gebeurd! Was ik op twee dagen vergeten!
Een nieuwe zielsliefde, nee, vind ik niet meer! Maar ik moet verder en terug gelukkig worden, MAAR HIJ ZAL ALTIJD HIER BIJ ME ZIJN!
…NU WIL HIJ GEEN CONTACT HOUDEN MET ME!
Ik heb het dan noodgedwongen moeten uit maken, met veel pijn! En nadien kreeg ik spijt en verdriet omdat ik niet zonder hem kan! En hij wil geen contact meer want er is teveel gebeurd!

Mijn tip is: WEES GELUKKIG,en hou het zo! Want scheiden doet lijden en vooral in de zielenliefde.