S085. Ik heb heel veel aan mijn zielsliefde tot nu toe gehad omdat ik weer kan voelen

Onbekend

Mijn ervaring met mijn soulmate is zeer intens, wat je al leest bij anderen, dit is niet in woorden uit te drukken, dus laat ik alle details vrij… Ik ben blij dat ik hem ben tegen gekomen want het heeft me veel gebracht in mijn leven. Heb er veel van geleerd, en nog… Ik kom steeds dichter bij mezelf… En ga daardoor ook steeds meer van mezelf houden…

We hadden eerst een vriendschappelijke relatie, later is de band nog hechter geworden en zijn we zowel op geestelijk als lichamelijk niveau echt samengesmolten. Een obstakel in onze relatie was het feit dat we niet weten of deze ontmoeting en band nodig is voor ons eigen leer en groei proces, of dat we buiten het zielscontact ook gek op elkaar zijn als gewone partners. Allebei hebben we een relatie, waar we ons niet meer thuis in voelen. Dit speelt al veel langer, niet pas sinds ons contact. Maar we hebben allebei gezien dat deze relatie niet meer kan, dat hebben we bij elkaar geopend, des te makkelijker de beslissing om er een einde aan te maken. Jaren vechten voor je relatie, en pas na een zielscontact durf je je er voor open te stellen en er wat mee te doen.

We willen allebei een liefdes relatie omdat we merken dat we toch echt wel bij elkaar horen. Maar daarvoor moeten we eerst onze eigen relatie oplossen, voordat we verder kunnen. Voorlopig blijven we elkaar zien buiten onze relaties om omdat we gewoon niet zonder elkaar kunnen. En dat is het nu juist, iedereen roept het is zo sterk die liefde, dat het lijkt op verliefdheid, dat ben ik met iedereen eens.
Maar het kan toch echt wel zo zijn, en de bedoeling ook zijn, dat je juist wel een liefdes relatie krijgt samen. En zo voelt het voor ons beiden ook.

We leven even ons eigen leven om alles op de rit te krijgen maar omdat we weten dat we weer samen komen, geeft dat een bevredigend gevoel. We weten ook waarom we even tijd voor ons zelf nodig hebben, om des te mooier weer samen te komen.
Ik heb heel veel aan mijn zielsliefde tot nu toe gehad omdat ik weer kan voelen, ik weet wat ik wil, en wat ik ermee moet doen. En dat is niet meer en niet minder, dan alleen maar mijn gevoel volgen, vanuit mijn ziel….

Het meest bijzondere van zielsliefde is voor mij de samensmelting op alle niveaus, dat is het mooiste wat me is overkomen. Ook de erotiek was zo bijzonder en krachtig, dat is niet te vergelijken met een normale vrijpartij. Zielsliefde gaat zo diep, werkt door op alle niveaus, en er komt geen einde aan.
Onvoorwaardelijk gevoel, heerlijk!!!

Mijn tip is; Volg je gevoel en als je voor elkaar bestemd bent in een liefdes relatie dan gebeurd dat ook.