S056. Het was precies wat ik nodig had om te transformeren

Onbekend

Mijn zielsliefde herkende ik meteen. Ik ken een tweelingziel, daarmee ben ik enorm verbonden en staat ver boven de zielsmaatjes verbindingen. Het is een magische chemie, een aantrekking waarvan ik niet meteen bewust was waarom dit me gebeurde. Ik voelde namelijk meteen dat we niet bedoelt waren om samen te zijn. Dit is zo perfect, dat wilde ik niet schaden. We keken uren in elkaar’s ogen zonder wat te zeggen. Iedereen om ons heen zag dit ook en wist dat er iets heel bijzonders gaande was.
Achteraf waren we wel bedoeld, maar inderdaad niet voor langere termijn… dit contact gaat dieper dan het aardse vlak. De rest van mijn leven is hij me altijd bij gebleven en een grote steun geweest waardoor ik m’n leven overleefd heb, dat ik het zelfs het goed maak nu en gelukkig kan zijn. Daar was hij voor op dat moment, als een ijkpunt in mijn leven, waar ik m’n engel zag en altijd op hem kon steunen, zodat ik toch een goed beeld had van de mensheid, omdat hij daar was. Heeft zulke rake dingen gezegd die achteraf m’n hele leven hebben veranderd. Het was precies wat ik nodig had om te transformeren. Ik weet dat ik hem later weer tegen kom. Het is een hele moeilijke periode geweest om te accepteren dat we nu nog even niet bij elkaar zullen zijn, het komt allemaal goed.

Mijn tweelingziel voelde precies hetzelfde en was er ook door geraakt.
Mijn huidige partner, een zielenmaatje heeft hetzelfde meegemaakt met zijn tweelingziel. Wij als maatjes mogen elkaar nu treffen, zodat we kunnen helen en later terug kunnen naar onze tweelingzielen, geheeld.

Het was een magische energie, overal waar hij was, overal waar ik was, we zijn verbonden. Ik weet wanneer hij aan me denkt en andersom. We hadden een diepe spirituele liefdesrelatie. Ik ben mezelf tegen gekomen.

Ik ben nu nog niet toe aan een liefdesrelatie met hem en we hebben daarom ieder voor nu een eigen weg gekozen, ik leer nu achter mezelf te staan. Ik ben zo diep met hem verbonden dat ik de focus op mezelf vergeten ben. Het doet pijn om nog te moeten ontwikkelen en door emoties te moeten om echt te kunnen helen voordat ik hem weer terug zie. Het is ook tegelijkertijd o.k. Een helderweten dat we elkaar weerzien. Het is doorbijten naar de prijs.

Ik heb een completere ik terug gekregen. Het mooiste was het moment van uren elkaar aanstaren en daar niets aan kunnen doen, het voelde niet eens vreemd.

Het zielsliefdegevoel is als een diepe straal tussen mij en hem, een verbinding die altijd open is, een steun een versmelting en tegelijkertijd een kracht om helemaal jezelf te zijn. Altijd gerespecteerd, compleet, oke, vrij.

Mijn tip; vergis je niet in het verschil tussen een maatje en een tweelingziel, als je hem hebt voel je dat weet je dat. Twijfel je dan heb je hem niet