S045. Hij heeft mij doen geloven in mezelf en heeft me een andere kijk op het leven gegeven

Onbekend

We ontmoeten elkaar vijf jaar geleden op een feestje en we wisten gelijk dat het een bijzondere klik was. Ik had op dat moment geen partner, hij was wel getrouwd (nog steeds trouwens). En zij weet niets van onze relatie. Ik ben nu zelf al 3 jaar getrouwd en heb nog contact met mijn zielsliefde. Mijn man heeft er wel moeite mee. Maar afscheid nemen van elkaar is erg moeilijk. Ik ervaar het als zeer fijn en vertrouwd voelde me eindelijk echt mezelf.
Ik had een muur om mezelf heen gebouwd door eerdere verbroken en ongelukkige relaties. Alles wat ik zei nam hij oprecht serieus. Toen hij de eerste keer bij mij op bezoek kwam was hij thuis en zo voelde hij dat ook.
We hebben niet echt een relatie gehad maar het was wel heftig en intens. We wilde het wel maar het kon niet. Ik was er voor hem, is mij verteld door een collega die vertelde mij dat hij mij zielsverwant was terwijl ze hem nooit gezien heeft. Ik had hem ontmoet om hem te helpen omdat zijn huwelijk op een laag pitje staat. Ik was eerder getrouwd geweest en heb te weinig gedaan om het te redden.
we zien elkaar af en toe we sms’en en bellen heel soms. Het is bevredigend maar we weten ook allebei dat het anders had kunnen zijn
Hij heeft mij doen geloven in mezelf en heeft me een andere kijk op het leven gegeven. En hij is heel dankbaar dat ik zijn huwelijk weer nieuw leven heb ingeblazen. Dat ik hem heb gewezen op punten die je in een slecht huwelijk niet of nauwelijks ziet.

Het meest bijzondere was de kus die onze harten deed openen en dat we wisten; dit is voor altijd, zonder verplichtingen. En elk een eigen leven. Ook heel bijzonder is dat onze dochters nu allebei 3 jaar op 1 letter na de zelfde naam hebben. Mijn zoontje heeft de zelfde naam als zijn broer en we hadden nog een naam in gedachten en dat was de naam van het zoontje van zijn broer. Zijn vrouw en ik lijken in alles erg op elkaar.

Erotiek was intens, warm, vertrouwd, en vol passie. zonder gemeenschap. Het zielsliefdegevoel is heerlijk en zeer aangenaam en o zo bijzonder. Ik moet er niet aan denken om onze relatie te beëindigen. We hebben zovaak gezegd we gaan elk ons eigen weg maar het lukt gewoon niet

Ik ben gelukkig met me eigen man en zal mijn gezin nooit opgeven voor hem en dat is andersom ook zo. Mijn zielsliefde en ik vinden het wel belangrijk dat we van elkaar weten dat we gelukkig zijn en zullen er alles aan doen om dat zo te houden. Als 1 van ons verdrietig is voelen we dat zelfs. Ik kreeg 4 jaar geleden een miskraam en op het moment dat ik dat hoorde kreeg ik een sms van hem of alles wel goed ging met me. En andersom zijn die dingen ook gebeurt.

Mijn tip is; ga je zielsliefde niet uit de weg het kan wel eens een grote betekenis in je leven hebben.