S033. Hij leert mij mezelf te accepteren zoals ik ben

Onbekend

Wij kwamen elkaar tegen op het internet, ik wist niet gelijk dat hij mijn zielsliefde was, de aantrekkingskracht was zo intens dat ik er bang voor was. Ik was zo bang voor de gevoelens die hij mij gaf,al na 5 min gepraat te hebben, het enige wat ik wou was weg van hem, vond het hele gebeuren beangstigend. …het is nog steeds erg confronterend maar ik weet nu dat ik niet meer zonder hem kan, het is een vreemde ervaring dat je iemand zo goed kent, en hij mij, we weten precies van elkaar hoe we gaan reageren, ik voel precies wat hij voelt, we hoeven elkaar niets uit te leggen, hij is mij en ik ben hem.
Een groot obstakel is dat ik getrouwd ben, bovendien is hij veel jonger, hij woont in Amerika, we willen zo graag bij elkaar zijn maar het is gewoon niet mogelijk, dat is het moeilijkste, maar we weten allebei dat wat er ook gebeurt we altijd samen zullen zijn,al is het dan niet lichamelijk.

Mijn partner weet niet dat ik mijn zielsliefde heb ontmoet ben ook niet van plan hem dat te vertellen
De relatie die ik nu met mijn zielsliefde heb… we mailen en msn’en heel veel, ik zou het niet bevredigend willen noemen maar liever iets dan niets.
Wat deze liefde mij gebracht heeft is dat ik mezelf bij hem niet anders kan voordoen, hij kent mij beter dan dat ik mezelf ken. Ondanks dat hij veel jonger is dan mij leert hij mij mezelf te accepteren zoals ik ben. …Het meest bijzondere vond ik dat nadat we hadden besloten elkaar niet meer te spreken en dat ook een tijd niet hadden gedaan hij mij mailde omdat hij wist dat ik problemen had.
…We hebben elkaar nog niet ontmoet,maar ik denk dat erotiek heel anders zou zijn met hem, normaal gesproken hou ik altijd een stukje van mij voor mezelf, ik heb met hem daar helemaal geen behoefte aan.
Het zielsliefdegevoel is…intens, heftig, confronterend, heel anders dannormale liefde, het is weten dat wij bij elkaar horen niet zozeer lichamelijk maar geestelijk, sinds ik hem ken weet ik wat het is om volkomen te zijn. Hij zei het al na 5 minuten toen ik weg wilde ,”don’t run from me, this is inevitable, you feel it too don’t you?”