S032. Mijn zielsliefde heeft mij ontwaakt. Ik ben mezelf geworden en gelukkiger

Angel

Ik had een voorgevoel. Ik kom het wel tegen. Het gevoel had mij zeer belast en was heel erg angstig voor, wat zou mij overkomen? Wie zou het zijn? Wat voor verrassing staat op mij te wachten?
Mij geval is heel apart. Ik kende een ander spiegelbeeld van mijn zielsliefde. Ik had het ervaren met veel vraagtekens? Waarom moet ik perse een spiegelbeeld hebben van iemand, die mij veel pijn deed en precies diezelfde iemand die zegt; jij bent mijn zielsliefde, terwijl dat ik hem nooit heb herkend?
Mijn zielsliefde en ik hebben geen enkele relatie. Zijn gezicht staat geschilderd in mijn hart en ook geschilderd toen ik jong was. Ik heb hem weer geschilderd 1 januari 2006. Ik had hem altijd gevoeld en weet niet hoe ik hem weer tegenkom? Ik weet alleen dat hij heel diep in mijn hart zit en dat ik die kans heb gehad om hem te leren kennen en dat ik er niks mee gedaan heb en dat ik met veel tranen in mijn ogen naar huis ben weggelopen. Ondanks dat ik weet soms heel diep in me hart wie hij is? Ik weet, dat mijn gevoel heel sterk is en ik weet ooit zou mijn gevoel mij aangeven, als hij ergens is en kan hem pas zien of spreken of misschien nooit. Ik ben evenveel gelukkig als verdrietig met die ontmoeting.
Het voelt nu sterk, heel goed en heel levensverrijkend. Het geeft mij veel kracht, het maakt mij gelukkig en vaak geeft mij heel veel zin om verder te gaan, daarvoor liep ik alleen met suïcidale gedachten, nu zijn ze allemaal verdwenen vanaf het moment, dat ik mijn zielsliefde heb ontmoet. Ik ben het waard en ik mag er zijn

In het begin kon mijn partner het helemaal niet begrijpen en werd ik bijna voor gek gedeclareerd. Nu snapt hij het wel en wenst mij alleen geluk en vrede in mezelf. Hij weet hoe ik ben en dat deze ervaring mijn hele leven alleen positief heeft veranderd en mijn echte ‘ik’ naar boven heeft gehaald.

Het grootste obstakel is zijn spiegelbeeld. Gelijkenissen in uiterlijk en namen. Mijn gevoel zei heel helder, het kan niet hetzelfde persoon zijn, die ik kende via mail en chat en slechts 1 keer ontmoet in mijn leven en alles aan gedaan om hem niet te ontmoeten en nu weet ik waarom. Achteraf had mijn gevoel niet gelogen en het is iemand anders. Plus die situatie waar ik in zit. Nog steeds getrouwd, al stelt het niet zoveel voor.

Mijn zielsliefde heeft mij ontwaakt. Ik ben mezelf geworden en gelukkiger. Liefde kwam in alle opzichten naar me toe. Liefde door iedereen om mij heen. Ik ervaar werkelijk wat liefde zijn voor mezelf en anderen. Het is het allermooiste mooiste gevoel, dat ik ooit in mijn leven heb ervaren. Het is helemaal niet te beschrijven, het zit heel diep binnen. onvoorwaardelijk liefde, die geen enkele vorm van belang kent.

Het meest bijzonder zijn de herinneringen. Alles wat gebeurde tijdens ons gesprek, was bekend voor mij. Ik kan het niet uitleggen, maar ik zag het wel eerder gebeuren en exact hetzelfde zoals ik het dacht! Wat een mooi bijzonder ervaring. Ik kan er niet genoeg van krijgen en ik kan niet ophouden om het te herhalen aan mijn hele wereld en omgeving en ik heb geen spijt meer, dat ik hem als een gekke overal zocht. Het is de moeite waard. Mijn hart zegt altijd de waarheid.

Mijn zielsliefdesrelatie is nooit gekomen door verwarring. Onwetendheid. Onschuld. Geloven in het goede van de mens. Ik wist er geen raad mee en vroeg advies van een vriendin, die samen met mij was op een feest. Ik vertelde haar alles over mijn voorgevoel en ze hoorde het naam van die jongen anders. Ze dacht hij is mijn chat en mail vriend was. Haar antwoord was: jij weet het nu. Stop met zoeken. Het is je mail vriend. Erin getrapt met heel veel spijt.

Ik kan niet meer een soortgelijk gevoel voorstellen in mijn leven. Ik heb het wel geprobeerd en het is werkelijk niet gelukt. Het lijkt op iets geschreven in mijn lijf, waar ik niet omheen kan.

Tegen anderen wil ik zeggen volg je hart, achteraf vertelt alleen je hart de waarheid.