S027. Je leert er volgens mij levenslessen uit

Onbekend

We kenden elkaar al een lange tijd maar we hebben ons nooit gerealiseerd dat dat zo was. We hadden nou ook weer niet een goede vriendschap tot twee jaar geleden toen we zomaar uit het niets de beste vrienden waren en het idee hadden elkaar beter te kennen dan wie dan ook. Ik had toen geen partner.
Ik heb het ervaren als een opluchting. Iemand die je berijpt zonder dat je dingen hoeft te vertellen. En ja wie wil er niet een maatje waar je alles mee kan delen. We waren toen beste vrienden. Wat ik wel moeilijk vond is dat andere mensen het niet begrijpen. We hebben het nooit over een liefdesrelatie samen. Onze vriendschap is denk ik dat waar we het meest mee bezig zijn op het moment omdat velen ons tegen werken. Een hechte vriendschap die ons veel obstakels oplevert maar wel iets waar we blij mee zijn. Zonder elkaar zouden we nu een heel ander leven hebben gehad. Het heeft me heel veel, verdriet, blijdschap, voor en tegenslagen gebracht. Hieraan heb ik veel gehad. Je leert er volgens mij levenslessen uit.
Wat ik het meest bijzonder vond was dat we samen zaten en er werd niets gezegd maar we begrepen elkaar. Natuurlijk zijn er veel bijzondere momenten.
Wij hebben altijd een vriendschappelijke relatie gehad. Meer een broer zus relatie maar dat is het nou ook weer niet. Er zijn geen woorden voor je kunt echt alles met elkaar delen.
Ik zou nog willen zeggen dat iedereen die zo’n vriendschap bezit er goed mee om moet gaan want pas als het weg is zul je het missen en zo’n vriendschap is moeilijk weer op te bouwen. Wees zuinig op je vriendschap!