S024. Het ging heel diep

Joke

Ik zocht een wandelmaatje en ontmoette een vrouw, we wilden 80km gaan lopen en daarvoor oefenen. Het klikte vanaf het begin, we konden kletsen over van alles en het leek wel alsof we elkaar al konden. Het voelde veilig en heel geborgen, we wilden niet stoppen met lopen en maar praten. Het ging diep, het leek wel of we elkaar aanvulden en of de een voelde wanneer het de ander niet goed ging. Totdat we uitgelopen waren en in de dagelijkse wereld terugkwamen. Zij was getrouwd en ik had kinderen en mijn bezigheden maar vooral haar vrouw was het probleem, zij begreep ons niet en voor haar leek het eerder op vreemdgaan. We moesten om ons contact te houden, alles in het geheim doen. Uit respect voor hun huwelijk heb ik een eind gemaakt aan onze relatie, ik heb dan wel een zielsliefde ontmoet maar als dat ten koste gaat van hun aardse leven, dan kan ik er niet mee leven. Ik vertrouw op de toekomst en misschien wel op een leven hierna, hoe pijn het mij ook nu doet.