S022. Door deze zielsliefde heb ik veel over mijzelf geleerd en mijn blokkades kunnen aanpakken

Onbekend

Sinds onze ontmoeting ervaren we een zeer sterke liefde die overal doorheen schijnt te gaan, ik heb mijn best gedaan om het te elimineren, maar het lukt mij niet en ook mijn zielsliefde niet, het duurt al 38 jaar, maar we zijn beiden met een ander gehuwd, er is zes jaar geleden een toevallige her-ontmoeting geweest, naar aanleiding van het sterven van beide vaders drie dagen na elkaar. De vlam sloeg regelrecht in de pan en we moesten bekennen nooit gedoofd is geweest in de tussen liggende 32 jaar.
De gevoelens die ik ervaar zou ik omschrijven als zeer heftig krachtig bijna bovennatuurlijk een zeer diepe zuivere liefde op een persoon die eigenschappen heeft die ik verfoei bij anderen en bij hem juist niet. De relatie die ik met mijn zielsliefde had was een liefdesrelatie in mijn jeugd later een liefdesrelatie op platonische basis vanwege de gebondenheid aan beide partners. We wilden geen liefdesrelatie en noemden dat ook niet zo maar het is het wel. Momenteel hebben we alleen een vriendschappelijke relatie en dat vind ik frustrerend.
Door deze zielsliefde heb ik veel over mijzelf geleerd en mijn blokkades kunnen aanpakken. Ik werd steeds weer met mijn hoofdblokkade door hem geconfronteerd maar ik ben veel sterker geworden. Het mooiste van de liefde vind ik het diepe liefdesgevoel, het elkaar in de ogen kijken en het idee hebben bij de ziel naar binnen te mogen kijken en een sterke magnetische kracht zodat ik situaties te lijf ging waar ik eigenlijk veel te verlegen voor was. Erotiek hebben we samen niet ervaren, het bleef bij een warme kus op de mond en dit heb ik als heel bijzonder ervaren.
Het zielsliefde-gevoel is voor mij een zuivere onvoorwaardelijke liefde
Ik heb herhaaldelijk geprobeerd de relatie tussen ons te verbreken maar steeds werd ik er zo verdrietig van dat ik steeds weer contact zocht of hij, maar meestal ik ben de initiatiefnemer in deze terwijl ik dat bij anderen vaak op relatie niveau niet ben. Ik zou nooit naar een nieuwe zielsliefde op zoek gaan. Ik wil graag normaal met hem omgaan maar ondanks dat onze beide partners geen bezwaar hebben, lukt het toch moeizaam, maar ik zou heel graag veel vaker contact met hem hebben.