S240. Ik zei wat hij dacht

Onbekend

Ik kwam mijn zielsliefde tegen op Hyves. Ik zag zijn foto en wist meteen: dat is mijn ware jongen! De jongen die ik zoek. Uiteindelijk een bericht geschreven en langzaamaan kwamen we in gesprek op hyves en msn. Een ontmoeting kwam enkele weken later; het was liefde op het eerste gezicht van beiden kanten. Daarna werd het een zeer intensieve relatie. Ik zei wat hij dacht. Uiteindelijk ging het uit. Tegen mijn zin en gevoel in!

Er gebeurde van alles, maar vooral heel veel geluk, liefde en vertrouwen.

Een obstakel was dat hij mijn hooggevoeligheid niet kon plaatsen. Ik voelde stemmingen aan bij hem, vroeg ernaar,maar hij kaatste het terug naar mij. Het waren mijn problemen volgens hem.
Het was liefde op het eerste gezicht. Dat gevoel heb ik nog nooit gehad

Jammer genoeg is er geen communicatie meer. Ik probeer het wel, maar krijg geen respons terug. Dit tot mijn grote verdriet. Ik ben er kapot van geweest dat de relatie is beëindigd en eerlijk gezegd: nog steeds. Zou niets liever willen dan dat hij bij me terugkomt.

Wat het mij heeft gebracht is het vertrouwen dat er meer is tussen hemel en aarde en dat het licht, God of wie dan ook allang in de gaten heeft dat je bij elkaar hoort. Al kan dat nu even niet zo zijn.

Het meest bijzondere is voor mij dat wij beiden dezelfde namen in ons hoofd hadden voor onze mogelijke zoon of dochter. Dat was zeer wonderlijk;

Het zielsliefdegevoel is zeer intens en onvoorwaardelijk. Dat gevoel komt bij een ander nooit meer.