Q1266. Hij vlucht in dates?

Onbekend

Sinds enkele maanden is mijn twin op de vlucht in het veelvuldig daten met andere vrouwen. Voor die tijd hebben we verkering geprobeerd, (hij 50, ik 40), maar hij zei de vlinders te missen, niet wetende of dat komt omdat hij zich jaren opgesloten heeft gevoeld in een huwelijk of omdat ik “zijn spiegeltje ben” of omdat hij niet meer voelt dan vriendschap. (waarmee hij op vakantie gaat, zegt zielsveel van me te houden, knuffelt, apetrots is…) Ik heb om zeker te weten dat het om zielsliefde ging maar liefst vier readings laten maken bij mediums, alle vier beamen dat hij mijn twin is (uit zichzelf), loslaten en het komt goed, maar ik kom hem regelmatig tegen met weer een andere date en dat doet zon g*dvergeten pijn dat ik niet meer weet waar ik zoeken moet. Hoe ga ik hiermee om? Hoe ga ik ondertussen verder met mijn leven? We zijn nog steeds maatjes, hoewel de frequentie door hem beduidend teruggeschroefd is. Als ik zeg te overwegen helemaal te stoppen met contact omdat het me teveel pijn doet, huilt hij…

Antwoord 1
Je gaat verder met je leven door er op te vertrouwen dat alles wat hoort te zijn, zal zijn…Op het juiste moment. Laat hem maar daten, intussen kun jij je bezig houden met je eigen ontwikkeling en groei. Wees dankbaar dat jullie maatjes zijn en contact hebben, ook al is dat op moment pijnlijk voor je. Laat het verder los, in vertrouwen…Sterkte, liefs
(I)

Antwoord 2
I feel you. Het beste advies dat ik je kan geven is dit: laat hem begaan. Hoeveel pijn dat ook doet, laat hem vrij. Hij heeft dit nu nodig, om zichzelf te vinden en uiteindelijk de tweelingzielliefde tussen jullie te vinden. Hij is jouw tz, dat weet je zeker. Jullie horen bij elkaar maar hij heeft nog dingen uit te werken. Geef hem de ruimte en hij zal bij je terugkeren. Echt waar. Heb hem lief met heel je hart, op afstand desnoods als hij afstand neemt. Dat is de onvoorwaardelijke liefde waar het bij zielsliefde om draait. Als hij echt je twin is dan kun jij dit. Liefs
(J)

Antwoord 3
Heel herkenbaar, dat is ook moeilijk. Wist je maar zeker dat hij hetzelfde voelt voor jou, en dat een keer zegt, dan wordt het makkelijker.Toch gewoon doorgaan met je eigen leven!
(Onbekend)

Antwoord 4
Push en pull effect: hoe meer je trekt, hoe meer afstand hij neemt. Loslaten vinden we niet makkelijk, maar op het moment dat je je focust
op je eigen pad, maar wel de verwachting hebt uitgesproken dat hij terug keert, zal dat ook gebeuren.
Zie het als een hond van zijn baasje wegrent. Als je als baasje blijft staan, zal de hond weder keren… keer op keer…
(Onbekend)

Antwoord 5
Heel herkenbaar. Ik ken ook mijn soulmate al heel wat jaartjes en hij vlucht ook in dates…
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik ken mijn soulmate al jaren en hebben vroeger samengewoond. Helaas vlucht hij nu in chatten en daten met andere vrouwen, terwijl er ook
nog contact met mij is.. Ik hou van hem en dit gaat mij zeer aan het hart. Hij heeft recentelijk een nare ervaring gehad en gaat toch weer op
dezelfde chatsite weer contacten zoeken. Ik was zo boos en teleurgesteld en ik weet nu echt niet meer wat ik moet doen. De grens is voor mij wel al
bereikt.
(Onbekend)

Antwoord 7
Hallo, mijn twz wou ook vriendschap terwijl hij met een andere vrouw is ondertussen. we hebben een jaar heerlijk samengewoond.
Ik heb nee gezegd tegen de vriendschap dat kon ik onmogelijk aan, die pijn kan ik niet verdragen.
misschien heb ik daardoor alles verknald want we hebben geen enkel contact meer, maar dit toch liever dan hem te zien met iemand anders.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ha. Ik niet gelukkige getrouwde vrouw heb mij TZ verleden jaar ontmoet. Na een onstuimig jaar hebben we afscheid van elkaar genomen. Op deze manier kunnen we niet verder. Mogen we niet verder. Ik ga uitzoeken wat ik wil met mij huwelijk en hij, 4 jaar gescheiden, wil het daten proeven waar hij alle recht toe heeft. Maar wat er tussen ons is is zo sterk zo puur zo heerlijk thuiskomen dat ik het erzo moeilijk mee heb om hem los te laten. Ik voel hem iedere dag om me heen in mijn buik.. Hoor hem praten hij is zo aanwezig. Hij heeft precies hetzelfde voelt mij ook constant. Maar wij beide nog niet klaar voor elkaar. pff heb echt met iedereen te doen die dit meemaakt..
(Onbekend)