Q0498. Identiek?

Onbekend

Ik zie veel mensen stukjes schrijven over het klaar zijn voor de ontmoeting met je twin. Het valt me op dat daar vaak in voorkomt dat het bij elkaar blijven niet de bedoeling is. Nu heb ik zelf een heel andere ervaring. Ik heb mijn twin ontmoet, en we hebben een complete relatie. En daar zit werkelijk helemaal niets tussen wat stoort. We zijn er allebei helemaal van overtuigd dat we gewoon bij elkaar blijven, de relatie is van een dermate diepte dat daar gewoon geen andere optie voor is. We zien het bij elkaar zijn als startpunt voor ons verdere leven samen, en de voorgaande tijd als leerperiode voor dit. In onze relatie zijn we hoegenaamd identiek, we hebben een groot deel dezelfde lessen ondervonden in het leven, los van mekaar, en hebben dezelfde manier van omgaan met problemen die er in ons leven geweest zijn. We hadden beiden ook de beruchte onmiddelijke herkenning van elkaar in een oogopslag. Onze levensloop is zeer identiek, bizar gewoon. Daarnaast kennen we mekaar door en door, ik kan hier zo opschrijven wat zij ergens over denkt, zonder het haar te vragen. Onze meningen en gedachten zijn volstrekt identiek, onze levenfilosofie, en onze drive ook. Alles eigenlijk. Alsof iets wat uit een deel bestaat zich gesplitst heeft in twee gelijke delen, met als enig verschil, man en vrouw. Nu is mijn vraag: heb ik het hier wat mezelf betrefd nu over een twin, of is er een andere term te vinden voor een twinrelatie waarbij alle vaak beschreven problemen hier volstrekt ontbreken, waarbij alles, maar dan ook echt alles gewoon klopt en vloeit in dezelfde richting?

Antwoord
lucky you!!!! Zou er bijna jaloers van worden!!. Maar gun het je van harte, jammer dat wij een andere weg moeten lopen…dat missen wordt je soms ook wel eens moe van, heerlijk lijkt me dat om het niet te hoeven! En wat je vraag betreft dat weet je allang!(Onbekend)

Antwoord
Geluksvogels!(Onbekend)

Antwoord
Ja dat missen is killing,daar wordt je mat van. zoeken nog een weg om elkaar vaker te zien als vrienden unieke identieke twins! geweldig gevoel. geniet ervan!(Onbekend)