Q0496. Door wie laat jij je leiden?

Onbekend

Veel mensen hier laten zich leiden door hun toegesproken voorspellingen, bijv. “dit moet gebeuren” en “dan komen we samen”. ik vind de uitdaging van zielsliefde juist om op je eigen ‘magisch’ inzicht te vertrouwen; door meditatie en open te zijn voor signalen.

Antwoord
Helemaal mee eens, zoveel signalen van de bron, van het universum,die je vertellen hoe je verder ‘moet’ gaan of mag gaan natuurlijk ,want als je niet luistert naar de signalen dan komt het universum met steeds sterkere signalen..is mijn ervaring en ja de magie die je voelt bij je twin en in alles om je heen die leidt mij ,maar misschien is dat ook wel voor iedereen anders. ik heb geen voorspellende inzichten of id. maar wel een heel zeker weten dat ik dit zo ‘moet’ doen ,een afspraak met ‘boven’.(Onbekend)

Antwoord
Je wordt geleid en beschermd door gidsen van boven. Ik heb er goeie ervaringen mee. Je kunt er blindelings op vertrouwen en het is wel belangrijk dat je er open voor staat.(Onbekend)

Antwoord
Ik ben volledig eens met wat je schrijft. Onze twin is onze spiegel. Met die spiegeling kunnen we een leer uit trekken dat belangrijk is voor onze ontwikkeling. Het is heel bijzonder dat ieder een gelukzaligheid heb mogen proeven met zijn twin. Van belang is dat we weer helemaal op onze eigen benen leren staan zonder afhankelijk te zijn van het verlangen naar je twin. De band met onze tweelingziel zal er altijd zijn.(Onbekend)

Antwoord
Aldus blavatsky: De 2e sleutel is karma, de leer van actie en reactie. Enerzijds is karma in geen enkel opzicht fatalisme; anderzijds is het evenmin wat algemeen bekend is als ‘toeval’. Het is in wezen een leer van de vrije wil!!!!!, want de entiteit die het initiatief neemt tot een beweging of een handeling — of die van geestelijke, mentale, psychische, fysieke, of andere aard is — is daarna natuurlijk verantwoordelijk voor de gevolgen en resultaten die eruit voortvloeien en die vroeg of laat terugslaan op de dader of de eerste oorzaak.(Onbekend)

Antwoord
Ik laat me leiden door de dingen die ik zie gebeuren sinds ik contact heb met mijn twin. alles wijst op een bij elkaar gaan komen, samen in een huis. Niet omdat dat een moeten is, maar omdat het mij en haar opvalt dat er dingen rondom ons beiden gebeuren, in onze omgeving gebeuren die daarop wijzen. De weg word vrijgemaakt, automatisch, zonder dat we daar zelf invloed op uitoefenen, er loopt iets voor ons uit wat dat doet. En achteraf was dat eigenlijk voor onze ontmoeting ook zo, er zijn dingen in onze beider, en in het bijzonder mijn persoonlijke situatie gewijzigd, vlak voor de ontmoeting met mijn twin, dingen die voor mij de weg vrijmaakte, maar die ik niet aan zag komen toen, ook geen idee had van waarom die gebeurden, totdat….. Dingen die vanzelf ontstonden en vanzelf verwijderd werden, alsof het zo moest. Wij staan er eigenlijk meer bij en kijken ernaar. En volgen met veel plezier. (Onbekend)

Antwoord
Als het voorspellingen zijn en je gelooft erin dan is dat misschien zo, als het maar niet een smoesje van je ego is om er maar niet aan te hoeven. om maar niet die stap te hoeven zetten die zo moeilijk is. want je ego is slim en wil je het liefst bij je grote liefde ver weg houden dus die zal er alles aan doen om jou te laten geloven dat er een factor buiten jou is die eerst nog opgelost moet worden.maar misschien ben jij het wel zelf die de oplossing in zich draagt. misschien beetje ingewikkeld maar je ego is enorm slim hoor. is het geen angst? om je achter voorspellingen te verschuilen. kijk goed naar binnen, waarom moet het universum het voor je oplossen? ben je gelukkig zo, oké? maar wat als je je twin enorm mist. soms snap ik dat even niet maar ja ik heb dan ook geen voorspellingen gehad en doe het puur op mijn gevoel en intuïtie. (Onbekend)

Antwoord
Even een reactie op de laatste reactie Ja, het ego is enorm slim, zelfs zo slim om je te laten geloven dat je fysiek bij elkaar moet zijn om goddelijke liefde te ervaren. Als het de bedoeling is dat je samenkomt, dan gebeurt dat toch wel. Voor de 1 kan het betekenen dat er beslissingen moeten worden genomen, voor een ander kan het betekenen dat het universum die beslissing voor je neemt. Belangrijk is dat je altijd afgaat op je eigen gevoel. (Onbekend)

Antwoord
Niet door een Medium. Want hierboven kennen ze geen tijd,en dat je ooit bij elkaar komt,dat weet iedereen, al is het zeker in een ander leven,want daar kom je elkaar pas weer tegen. Dus in dit leven,gewoon je eigen gang gaan,en mocht het zo zijn dat je over bv 20 jaar nog bij elkaar komt door het lot,dan heb je geluk gehad,maar ga er niet op zitten wachten ,want dan gebeurt het nooit meer. (Onbekend)