Q0494. Tweede keus?

Onbekend

Ik lees dat mensen zichzelf 2e keus noemen ; daar bedoelen ze mee dat hun twin een vaste partner(getrouwd) heeft en zij als twin als 2e komen, en dat niet kunnen accepteren. ten 1e; je komt als twin niet als 2e vind ik, in wat voor situatie ook; in mijn beleving is dat is ego als je dat denkt. je voelt precies dat dit niet zo is. en jouw twin voelt dat ook niet zo; het is onbelangrijk.

Antwoord
Ik ben met je eens dat dit niet aan de orde is. Het gaat er niet om op welke plaats je staat. Je kunt een aardse liefde hebben en een tweelingziel. Dit kan naast elkaar bestaan en even belangrijk zijn. Het gevoel voor beiden kan een even diep houden van zijn. Maar met de tweelingziel is er sprake van een dieper, wezenlijker contact. (Onbekend)

Antwoord
Je twin is je 1e keus maar komt op de 2e plek in het echte leven als je een getrouwde twin hebt, dat is geen ego dat is realiteit, gewoon nuchtere kijk op de dingen zoals ze zijn.(Onbekend)

Antwoord
Opmerking op antwoord 1, ik kan mij niet voorstellen dat je van je partner evenveel houdt dan van je TZ, ik vraag me af hoe dat dan werkt? Ik kan me voorstellen dat je dingen uit moet werken met je partner, dat het nog niet de tijd is, maar evenveel houden… nee ik geloof niet dat ik dat kan.(Onbekend)

Antwoord
Liefde voor je twin is oneindig , is zoveel meer , is niet te vergelijken met een gewone liefde. dat gaat tot in je tenen naar je kruin en weer terug . ook al heb je een fijne relatie het is niet te vergelijken met liefde voor een twin.(Onbekend)

Antwoord
Liefde neemt niet af als je ook liefde voor anderen voelt. Daarmee is liefde oneindig en als zodanig oneindig deelbaar zonder dat het minder wordt. Aandacht, zorg, geld, levensruimte, tijd… je kan ze allemaal delen en als je ze deelt, verdeel je ze, en wordt het minder. Maar liefde niet!!!. Liefde is een onuitputtelijke goddelijke bron, liefde kan je voor iedereen voelen, zonder dat dit voor één van hen afneemt, dat is de werkelijke schoonheid van de liefde. Je hoeft dus niet weg bij je eigen partner wanneer je ook liefde voor iemand anders voelt. Je houdt daardoor niets minder van je eigen partner, en jij zelf bent degene die bepaalt wat je met die liefde wil doen.(Onbekend)

Antwoord
Ja, gidsen van boven bij zoektocht naar waarheid.(Onbekend)

Antwoord
Dit is mijn mening: Je tweelingziel/zielsverwant komt op de 1e plaats te staan zodra je deze ontmoet. Van je huidige getrouwde partner moet je juist een levensles leren en je verleden proberen te verwerken etc. De meeste mensen hebben een relatie wanneer zij hun tweelingziel/zielsverwant tegenkomen. Het gaat juist om dingen te doen overwinnen, leren… hoe wil je gaan om bij je tweelingziel te kunnen zijn? Het is ook een leerproces, vergeet dit niet!(Alicia)