Q0492. Ziek worden door je tweelingziel?

Onbekend

Ik zit met een vraag en die luid als volgt; Kan je ziek worden door de dingen die je doorkrijgt van je tweelingziel, en dan bedoel ik niet de griep, maar meer hoe je je voelt, bijv. misselijkheid enz. Sorry maar ik weet niet goed hoe ik dit moet uitleggen, hopelijk snappen jullie wat ik bedoel en zijn er meer mensen die dit meemaken. Ik heb dat namelijk nu, ben ziek, maar dan niet alleen door de griep, voel ook heel erg mijn tweelingziel en dat er ook wat met hem is, waarschijnlijk ook ziek of iets anders. Maar kan het dan zijn dat ik daardoor mij nog zieker voel? Ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit meemaken…alvast bedankt voor jullie antwoord(en).

Antwoord
Wat jij ervaart kan goed mogelijk zijn. Ik ervaar het als mijn twin zich benauwd voelt of verdrietig is, vooral zijn onrust voel ik duidelijk. Hevig scheuten voel ik dan gedurende dag door. Enkele keren moet ik echt naar adem snakken of mijn gezicht deppen met koud water. Als het om je twin gaat; ben jij degene die weet of het van jouw twin afkomstig is of van jou zelf.(Onbekend)

Antwoord
Neen ik heb het niet zo sterk. Wel vage gevoelens van onrust of onzekerheid die van twin afkomstig zijn , en daarna gaat er bij mij meestal ook wat verkeerd haha. Het komt binnen via de hartchakra. Ik ontdek ook steeds meer nuances daarin: temperatuur, vorm, sterk/zwak, en leer daarmee de aard van de boodschap steeds beter kennen. Bijv. een grote ronde zware vlek (dreiging van ongeluk of zware gebeurtenis), een vorm van een bliksemschicht (=hevig schrikken), allemaal pulserende puntjes (onzekerheid,paniekerig), halvemaanvormig (troost,ondersteuning), stervormig, drie vlekjes van boven naar beneden (pas op ,weet je nou wel zeker wat je doet?) enz enz.(Onbekend)

Antwoord
Ja heel erg; ik heb de 1e 2 jaar heel vaak erge pijn in mijn hart gehad; fysiek bedoel ik een paar nachten zo erg dat ik dacht; nu ben ik er geweest. verder voel ik de moods(Ilja)

Antwoord
Ik ben er ook goed ziek door geworden, altijd misselijk, hoofdpijn, extreem moe, extreme haaruitval, slechte weerstand. laatste tijd heb ik ook steeds meer pijnlijke steken in mijn hart, alsof je doodgaat. ook als mijn twin nerveus is dan voel ik dat helemaal mee, en dat haat ik. hij heeft mij uit angst laten vallen en hij is nu getrouwd, maar ik mag zeker wel leuk al zijn gevoelens meemaken en hem mijn energie geven, nou nee bedankt en zoek t zelf maar uit, voel me dan zo gebruikt. als ik zelf de keuze zou hebben dan wou ik dat ik nooit van zijn bestaan afwist, deze hel verdien ik niet. het heeft mijn hele leven gesloopt, ben extreem onzeker over mezelf geworden en nu eindig ik eenzaam en alleen omdat ik toch van niemand anders kan houden. THANKS, I will never forgive you.(Onbekend)

Antwoord
lieve laatste onbekende ik heb ook veel last gehad van allerlei lichamelijke kwaaltjes maar ben erachter dat dat allemaal te maken had met hoe ik er zelf mee om ben gegaan met de liefde voor mijn TZ. wanneer je je lichamelijk ziek voelt kijk dan goed naar waar je last van hebt.en ga goed voor jezelf zorgen. je twin is er kennelijk niet aan toe om deze liefde aan te kunnen en is met iemand anders. leef je eigen leven ,zorg dat je gelukkig wordt met je eigen invulling , doe ik ook en dan pas krijg je weer rust. laat je twin zijn leven leven.het is niet anders op dit moment.het klinkt gemakkelijk maar ik weet dat dat niet zo is ..believe me ik heb het allemaal ook meegemaakt maar ben nu gelukkig met mijn eigen leven.(Onbekend)

Antwoord
Ja het werkt aan twee kanten. Mijn twin past goed op zijn tellen qua gezondheid, en ik merk dat ik me daar heerlijk bij voel, en ik doe dan ook weer mijn best voor hem, laat dingen staan.(Onbekend)

Antwoord
Ik begrijp wat je bedoelt. Mijn twin heeft mij een maitje gestuurd om samen iets af te spreken. Hij is van mij gewend dat ik meteen reageer op zijn mail. Dat heb ik nu niet gedaan, momenteel ben ik in een fase beland dat ik even niet de behoefte heb om hem te zien. Ik voel me, kan het niet benoemen maar alles behalve fit. (Madeleine)