Q0482. Transformatieproces ter voorbereiding?

Onbekend

Ik zit midden in het transformatieproces, zoveel is duidelijk. Omdat ik eerst niet wist wat me overkwam ben ik naar een heldervoelende dame gegaan… zij vertelde me (zonder dat ze iets wist over mijn persoonlijke ‘crisis’) dat ik een andere weg was ingeslagen en dat dat kwam omdat ik pas m’n soulmate was tegengekomen. Alles klopt… alleen… ik heb geen idee wie mijn soulmate is! Ik ben wel iemand tegengekomen en het is effectief zo dat ik door deze persoon immens geconfronteerd ben geraakt met mezelf… maar ik ben niet verliefd op deze jongen. Ik heb wel een boon voor hem (had ik meteen al), maar ben echt niet uit m’n lood geslagen. Nu heb ik gelezen dat je soms je maatje niet herkent omdat je ego in de weg zat… zou het dit kunnen zijn? Of kan het zijn dat ik al in het proces zit ter voorbereiding van het tegenkomen van mijn soulmate & dat dit dus iemand is die ik nog niet ken?

Antwoord
Het zou best kunnen dat hij die soulmate is. Zelf herkende ik mijn soulmate of tweelingziel zoals ik het liever noem, ook niet meteen, dat heeft een hele tijd geduurd en toen gingen mijn ogen pas open. Luister in deze heel goed naar jouw eigen hart en gevoel, dat vertelt je precies of hij het is.(Onbekend)

Antwoord
Mijn ervaring; voordat ik twin tegenkwam, misschien al wel 3 of 4 jaar ervoor begon ik te veranderen, ik voelde me in oude vastliggende patronen niet meer goed..toen begon ik dus al te veranderen..ging meer zelf voelen en liet me niet meer zo meevoeren door alles..wist steeds beter wat mijn eigen waarheid was. ook mijn twin herkende ik niet meteen , wel een gevoel van onvoorwaardelijke liefde , het was een bliksem een bericht van boven..en ik voelde ook eigenlijk meteen dat ik naar twin toe moest als ik me onrustig of verward voelde, dan hoefden we elkaar maar aan te kijken en dan was het weer goed, telepathisch. pas jaren later kwamen er paranormale dingen bij en kwamen er ‘berichten’,toevalligheden die mij zeiden dat ie mijn tweelingziel was..dus je hoeft het niet meteen te weten, maar voelen doe je wel dat dit de mooiste ziel op aarde is en dat je hem/haar nooit meer kwijt wil..dat ie in je systeem zit en dat je hem er nooit meer uit krijgt.. Ja en je ego is een hele grote stoorzender, want die van mij heeft jaren dienst gedaan om mij te vertellen dat ik hier niet voor mocht gaan, dat ik toch vooral alleen maar voor een ander goed moest zijn behalve voor mezelf..dat je zo goed bezig bent..die wil dat je blijft zoals je bent..zoals je altijd hebt gefunctioneerd.(Onbekend)

Antwoord
Toen ik mijn maatje tegen kwam wist ik het ook niet gelijk. ik begon ook enorm te veranderen maar wist eigenlijk niet waar het vandaan kwam. het enige wat ik wist was dat ik een man was tegen gekomen die enorm vertrouwd voelde en die ik niet meer uit mijn gedachte kreeg. verliefdheid was het ook niet. de aantrekkingskracht naar hem kwam bij mij later pas, toen het contact met hem sterker werd. toen pas begon het mij eigenlijk duidelijk te worden dat dit mijn maatje is.(Onbekend)

Antwoord
Ja klopt en ik wil me maatje ook nooit meer kwijt.(Onbekend)