Q0474. Hoe kan ik met mijn tweelingziel communiceren op afstand?

Onbekend

Omdat mijn TZ (tweelingziel)en ik bijna nooit de gelegenheid hebben om samen te praten zonder dat er anderen bij zijn, vraag ik me af hoe je kunt communiceren met elkaar zonder dat je bij elkaar bent of zonder dat je praat. Ik begrijp wel dat er zoiet bestaat als lichaamstaal, maar ook dat je op afstand contact kunt hebben. Hoe weet ik dat dat contact er is, waar merk ik dat aan bijvoorbeeld? Hoe weet ik dat hij mij “hoort” of ontvangt? Ik droom wel heel veel over hem maar weet niet of dit wederzijds is. Bedankt alvast voor het lezen!

Antwoord
Je voelt de energie die er tussen jullie is, ook op afstand,soms wordt ik er door overvallen en soms roep ik het zelf ook op. doorstromende energie en tintelingen krijg soms zomaar een ingeving en denk dat dat te maken heeft met mijn twin , maar echt horen? heb wel es een stem gehoord maar dat was niet de stem van mijn twin, die riep mij op tot actie door alleen mijn naam te noemen wist ik wat ik moest doen. telepatisch met elkaar praten hebben wij wel vooral als wij bij elkaar zijn tussen anderen dan snap je wat die ander zonder woorden tegen je zegt. je hoort in je hoofd wat die ander zegt en als je elkaar dan aankijkt weet je dat je het goed hebt ‘gehoord’.(Onbekend)

Antwoord
Dat is voor mij nou twinliefde; je ontvangt en geeft via een ‘ander lijntje’; soms gaat het over jezelf dan weer over /met die ander. er is duidelijk contact op een ander nivo, het is er gewoon; je leert het te voeden en ontvangen en soms overvalt t je , normaal is t er gewoon altijd.je beleeft de liefde in alle kleuren, maar t is altijd liefde, in welke vorm dan ook, van t allerzachtste , allerabstrakte warme energieveld tot het allerheftigste visuele ,alsof je twin direct naast je , fysiek deel van je is, samenkomen. (Onbekend)

Reactie
Ik was degene die de vraag stelde. Ik ben nog druk bezig dit te ervaren en te ontwikkelen. Ik droom wel heel vaak over mijn TZ, elke week wel een of meerder keren, en dat is bijzonder echt. In de droom kust hij me vaak, of ik hem. Overdag gebveurt het me vaak dat als ik probeer bewust contact te maken, ik opeens een soort van teken krijg in de vorm van een cijfer/lettercombinatie op een nummerbord dat met hem te maken heeft. Of dat ik zijn naam ineens levensgroot zie staan ergens, of dat hij op een andere manier opduikt in mijn gedachten of iemand zijn naam noemt. Dus dat zal dan die communicatie op afstand wel zijn…soms denk ik dat hij op zo’n moment ook aan mij denkt. Heel af en toe gebeurt het dat ik intens aan hem denk en dan belt hij juist op dat moment. Ik vind het een wonderlijk iets.(Onbekend)

Antwoord
Zo jij hebt wel heel goed contact, dat is bij mij niet zo heftig, heb het gevoel dat ik heel lang op slot zat, het begint weer terug te komen. Mijn dromen blijven nu ook weer beter in mijn herinnering, flarden dromen waar ik erg van kan genieten, heb ik een poos niet gehad..voel mijn twin nu ook weer beter overdag, heerlijke energie en alsof je soms even aangeraakt wordt. volgens mij heeft het veel met ontspannen zijn en overgave te maken dat je dat kan voelen.(Onbekend)

Antwoord
Ja, ik heb blijkbaar een goed “lijntje” met mijn twin. We doen soms ook dezelfde uitspraken. Wat ik lastiger vind is om hem overdag te voelen. Ik ben daar mee bezig, maar vind het nog moeilijk. Soms vraag ik in gedachten om een teken van hem en meteen zie ik dan zijn naam ergens of zijn geboortedatum of iets dergelijks dat met hem te maken heeft. Dat is wel frappant.(Onbekend)

Antwoord
Als de tijd er is en als je het aankan, dan zal het jou zeker lukken. Als je het op wilt roepen, concentreer je op je innerlijke gevoel en op je twin. Vertrouw op je innerlijke stem. Als je niets hoort, dan ben ne nog niet zover. Het vergt van jou om diep in je innerlijke gevoel te zitten.(Onbekend)

Antwoord
Ik oefen regelmatig hiermee en het gaat steeds beter. Ik “hoor” soms de antwoorden in mijn hoofd. Laatst heb ik een zielskoppeling proberen uit te voeren en ik voelde daadwerkelijk dat die er was. Ik voelde een druk tussen mijn schouderbladen zoals ook omschreven was in de werkwijze. (Onbekend)

Antwoord
klinkt technisch ‘zielskoppeling’..nooit van gehoord, wat is dat?(Onbekend)

Antwoord
Ik communiceer met mijn twin. Soms is het niet altijd even prettig. Gelijkertijd voel ik ook hoe hij zich voelt. Momenteel voelt hij erg benauwd en onrustig aan. Hij laat ook weten dat het hem niet goed gaat. Is voor mij niet verwonderlijk, twin riskeert e.e.a. te verliezen en als hij niet gauw een oplossing vindt, dan zal het op korte termijn zover komen. Als je in alle rust bent en goed luistert naar je gevoel en op hem concentreert. Of hij je hoort, ligt aan hem, in hoeverre hij er voor open staat.(Onbekend)

Reactie
Hoi, Ik was de vraagsteller. zo technisch is een zielskoppeling niet hoor. Google er maar eens op. Ik merk inderdaad dat als ik intensief aan hem denk en mezelf helemaal leeg maak, ik kan voelen wat hij doet, denkt en mee bezig is. Dus als hij dat dan later tegen me vertelt, is het geen verrassing meer. Dat is altijd weer een vreemde gewaarwording. Ik zal het vanavond nog eens proberen. Wat ook altijd goed werkt zijn de tarotkaarten. Die laten altijd perfect zien waar hij staat, mee bezig is. (Onbekend)