Q0469. Samen?

Onbekend

Zijn er mensen die nu bij elkaar zijn en samen zijn met hun tweelingziel? Ik zou zo graag een verhaal willen horen van stellen dit er al zijn. Veel mensen hier (ook ik) zijn nog aan het worstelen in het groeiproces. Maar het zou zo fijn zijn om te weten dat het iemand gelukt is.

Antwoord
Ik ken geen ene tweelingziel die samen is gebleven. In al die jaren.(Onbekend)

Antwoord
Er zijn een aantal Nederlandse en Belgische tweelingzielkoppels met een website. Er staan genoeg tweelingzielen op internet die samen zijn,al jaren.Zoekt en gij zult vinden.(Onbekend)

Antwoord
Als je ver genoeg gegroeid bent kun je samen verder , het is een taak een afspraak die je gemaakt hebt al voor dat je in dit leven begon..kijk ook in het boek van tweelingzielen.. het kan echt wel hoor, het is de mooiste relatie die er is op aarde, want je bent tenslotte elkaars wederhelft. bij ons voel ik alleen maar liefde als we elkaar zien, zelfs op afstand. ik denk wel dat je pauzes moet inlassen om elkaar te ontmoeten en samen te zijn , dat je allebei je eigen leven hebt, en misschien na een tijdje een leven samen..ik geloof erin!(Onbekend)

Antwoord
Mijn twin en ik zijn niet samen, maar hebben wel contact. Jaren terug heeft hij een punt achter onze relatie gezet, waar hij nu spijt van heeft.I k ben letterlijk door een dal gegaan. Ik sta nu weer op beide benen en zit weer lekker in mijn vel. Nu wil hij terug, maar ik houd het wat tegen omdat hij zijn geest eerst op orde moet krijgen en zijn financiele puinhoop moet ruimen. Zoals het er nu voorstaat gaat het de goede kant op, maar ik heb hier verder geen verwachting van en leid mijn eigen leven. Voorafgaand moest ik eerst mijn eigen ontwikkelingsproces door om weer volledig bij mezelf te komen. Ik ben mijn twin met andere ogen gaan zien, maar mezelf ook.(Onbekend)