Q0468. Wat moet ik doen?

Quin

Hallo, Een maand of twee geleden ben ik op een kamp geweest. Meteen vanaf de eerste keer dat ik hem zag was er een ‘klik’. Ik ben pas 17, maar bijzonder paranormaal begaafd. Hij is 30, en ook paranormaal begaafd. Het kamp was ‘fantasy’ getint, maar ook paranormale onderwerpen kwamen aan bod. Zo ook de 3e dag. We gingen een sjamanistische trancereis maken. Allebei gingen we erin met dezelfde vraag, kwamen we later achter.. De beelden die ik doorkreeg waren zeer zwaar, waardoor ik halverwege ben gaan zitten ( voorheen stond ik ). Heel zachtjes kwam mijn hand tegen de zijne. Dat voelde zo goed! Na de trancereis, zag ik dat hij ook zat. Ik vroeg hem wanneer hij was gaan zitten, en hij antwoordde dat hij vlak na mij was gaan zitten. De rest van de kampweek waren we niet bij elkaar weg te slaan, en de andere deelnemers dachten zelfs al dat wij ‘iets’ hadden.. Ondertussen zijn we dus een maand verder. Hij is al een keer bij mij thuis geweest, en ik ook bij hem. Het voelt zó goed allemaal! Maar ik loop heel erg tegen dat leeftijdsverschil aan.. Mijn moeder vindt dat écht een groot probleem, en eigenlijk past het ook niet echt binnen mijn denkbeelden.. Ik wordt hier zo onzeker van, maar ik houd echt van hem.. Wat moet ik doen?

Antwoord
Je gevoel volgen!!! en je niet laten leiden door leeftijd, andere mensen en meningen, doe wat je hart je ingeeft, dit kom je geen tweede keer tegen. het is al bijzonder dat jullie allebei vrij zijn!!! Laat het niet vallen, het is zo’n prachtige ervaring, en dat op die leeftijd!(Onbekend)

Antwoord
Het lijkt op zielsliefde, zoals aan hetzelfde denken, hetzelfde doen heel erg goed voelen bij elkaar. Op zo’n jonge leeftijd, 17 jaar is wel megazeldzaam, want een zielsliefde herkenning vind meestal plaats als je veel ouder bent, over het algemeen boven de 45 jaar. Als het echte liefde is kijk je niet aan tegen leeftijdsverschil, want de zielsliefde kent geen leeftijd, let wel ik heb het over de zielsliefde, niet over de aardse liefde. Dat jouw moeder en jijzelf ook tegen het leeftijdsverschil aanhikken is heel verstandig. Je moet gewoon doen wat je intuitie je ingeeft en dat is altijd goed. En bij echte liefde, zielsliefde, komt de ander altijd terug, want de band tussen jullie is onverbrekelijk. Ongeveer dertig jaar geleden kwam ik ook een vrouw tegen die net zo oud was als jij en ik was net zo oud als jouw vriend. Toen ik aanbelde en ze de deur opendeed kreeg ik razendsnel gedachten door mijn hoofd die in een zeer korte tijd ook gebeurden. Ook onze relatie was geestelijk zeer hecht. We zeiden echt alles tegen elkaar en de erotische aantrekkingskracht was er helemaal niet. Ik zag alleen haar ogen en de omgeving zag ik niet. Nooit verliefd op haar geweest en nog niet.Ik hield meteen heel veel van haar. Ik wist ook dat ik haar weer zou zien en dat is ook inderdaad gebeurd. Wat je meemaakt is met geen pen te beschrijven en de gebeurtenissen vond en vind ik zeer bizar op het traumatische af. Bij zielsliefde zullen en moeten de zielen elkaar een keer tegenkomen en na een tijdje gaat ieder weer zijn eigen weg. Dat gaat meestal zo. De gevoelens kunnen zeer heftig zijn en nogal wat mensen vergissen zich erin door een liefdesrelatie op te bouwen zoals een aardse liefde. Mee! stal loopt zo’n relatie verkeerd af, want de samenkomst dient voor de zielenevolutie en niet voor een aards huwelijk. Het weer bijelkaar komen kan een doel hebben of meerder doelen en je intuitie geeft aan wat jullie moeten doen. Bijvoorbeeld samen iets doen voor arme mensen of mensen in nood. Hoe het er aan toe gaat bij een zielsliefde koppel is bij elk koppel anders.Dus mijn waarheid hoe het moet en dergelijke is niet dé waarheid, ik vertelde mijn ervaringen. Ik wens jou en jouw vriend veel sterkte want dat is nogal wat zielsliefde.(Onbekend)

Antwoord
Liefde kent geen leeftijd. Wat zijn denkbeelden? Tja… Je kunt wel een jaartje rustig aan doen en kijken waar dat naartoe leidt. Het hoeft toch niet in 1 keer of/of te zijn. Ondertussen ben je jaartje ouder. Als jullie echt voor elkaar gemaakt zijn, hoef je niets te doen want je kont vanzelf bij elkaar. Keer op keer worden jullie naar elkaar toe getrokken. En zo niet…dan weet je dat ook. Maar geef het kans. Soms lijkt iets op liefde, terwijl het misschien nieuw en spannend is (vanwege jonge leeftijd). Doe lekker rustig aan. Als hij haast heeft en niet wacht, dan is hij niet voor jou.(Onbekend)